Menu
 

Pirmdiena, 14 Septembris 2020

Valdība par pašizolācijas sliekšņa celšanu diskutēs vien tad, ja to rosinās epidemiologi

Patlaban valdības dienaskārtībā nav iekļauts jautājums par robežvērtības, no kuras uz valsti tiek attiecināta pašizolācijas prasība, celšanu no 16 līdz 25 gadījumiem uz 100 000 iedzīvotāju, taču šis jautājums tiks skatīts, ja to rosinās Veselības ministrijas eksperti, pirmdien preses konferencē pēc valdības koalīcijas partneru sanāksmes sacīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Lasīt vairāk...

Viedoklis. Mentora uzdevums – iedrošināt un iedvesmot

Jaunieši nereti tiek iztaujāti par to, kā viņi redz savu nākotni. Tomēr, uz to atbildēt nav vienkārši. Bieži vien problēmas sagādā gan mērķu noteikšana, gan uzdevumu definēšana, lai spētu tos sasniegt. Talkā var nākt mentors, kas arī Latvijā pēdējo gadu laikā kļūst arvien populārāka izvēle gan, piemēram, universitāšu, gan jauno uzņēmēju vidū.

Lasīt vairāk...

Kas izraisa galvassāpes un kā tās mazināt? Skaidro farmaceite

Daudziem cilvēkiem mūsdienu aizņemtajā pasaulē galvassāpes ir kļuvušas par arvien biežāku parādību. Lai gan galvassāpēm var būt arī medicīnisks iemesls, bieži vien tās parādās dzīvesveida ietekmē – galvassāpes veicina stress, dehidrācija, darbs vēlās nakts stundās un pārstrādāšanās. Lai sāpes mazinātu, pats galvenais ir uzzināt to cēloni.

Lasīt vairāk...

Otro reizi izskanēs Latvijas operzvaigžņu koncerts – veltījums Andrejam Žagaram

10.oktobrī plkst.18.00 “Andreja Žagara kultūras attīstības fonds” sadarbībā ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri un koncertzāli “Cēsīs” rīko koncertu “Antoņenko, Kinča, Švēde un LNSO. Draugi – Andrejam Žagaram”. Koncertā piedalīsies Latvijas opermūzikas zvaigznes – soprāns Liene Kinča, tenors Aleksandrs Antoņenko, mecosoprāns Zanda Švēde un jaunais, daudzsološais baritons Rinalds Kandalincevs, kā arī Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris temperamentīgā itāļu maestro Sesto Kvatrīni vadībā.

Lasīt vairāk...

Mālpilī no piedūmota dzīvokļa izglābts cilvēks, Salaspils novadā no upes izcelts bojāgājušais

Sestdien plkst. 11.16 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Mālpili, kur daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā uz ieslēgtas plīts bija dedzis bez uzraudzības atstāts ēdiens. No piedūmotā dzīvokļa, kurā nebija uzstādīts dūmu detektors, tika iznests cilvēks, kurs bija cietis un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.