Menu
 

Svētdiena, 07 Oktobris 2018

RSU eksperts: Kā ar bērnu runāt par drošību?

Bērnu drošība ir aktuāls jautājums sabiedrības dienaskārtībā – ir svarīgi atpazīt bīstamas situācijas un attiecīgi reaģēt, ja kaut kas noticis. Tikpat svarīgi ir arī prast izskaidrot bērnam, kas nav drošas situācijas. Kā ar bērnu runāt par drošību? Kā izaudzināt drošu bērnu, tajā pašā laikā pasargājot viņu no briesmām?

Lasīt vairāk...

Par ko balsoja Pierīgā

Portāls “Apriņķis.lv”, izmantojot Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) informāciju, apkopojis datus par 13. Saeimas vēlēšanu rezultātiem Pierīgas novados. Aptuvenas aplēses liecina, ka populārākās vēlētāju vidū bija Jaunā konservatīvā partija, "Attīstībai/Par!" un "Saskaņa".

Lasīt vairāk...

Pēc visu Latvijas iecirkņu balsu saskaitīšanas līderos ir "Saskaņa", "KPV LV" un JKP

Pēc visu Latvijā izvietoto vēlēšanu iecirkņu balsu saskaitīšanas, pirmo vietu 13.Saeimas vēlēšanās ar 19,91% ieguvusi partija "Saskaņa", liecina Centrālās vēlēšanu komisijas provizoriskie rezultāti. Otrajā vietā ar 14,06% ierindojas "KPV LV", bet trešajā - Jaunā konservatīvā partija, par kuru savu balsi atdevuši 13,6% vēlētāju.

Lasīt vairāk...

Trīs labākie līdzekļi cīņā ar stresu

Darbs, mācības, pienākumi ģimenē, steiga, agra celšanās un satiksmes sastrēgumi, saimnieciskas nebūšanas vai neizdevies randiņš – lai gan pati par sevi neviena no šīm norisēm nav traģiska, savienojumā ar tumsu un nepatīkamiem laikapstākļiem tās gluži nemanot var novest pie stresa.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.