Menu
 

Otrdiena, 02 Oktobris 2018

Foto: Godināti aktīvākie Siguldas novada seniori un Goda novadnieks Jānis Raslavs

Starptautiskajā senioru dienā, 1. oktobrī, Siguldas pagasta kultūras namā notika senioru biedrību satikšanās pasākums, kura laikā Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietniece Līga Sausiņa augstāko Siguldas novada pašvaldības domes apbalvojumu – titulu "Siguldas novada Goda novadnieks 2017" – piešķīra Jānim Raslavam, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Lasīt vairāk...

Foto: Dzīvnieku patversmē "Ulubele" aizvadīta Lielā rudens talka

29. septembrī dzīvnieku patversmē “Ulubele” viesojās brīvprātīgie talcinieki. Lielā rudens talka “Ulubelē” ar “4finance Labie darbi” un “SMScredit.lv” atbalstu ir kļuvusi par tradīciju, kuras mērķis ir ne tikai palīdzēt patversmes iemītniekiem, bet arī atvieglot ikdienu darbiniekiem. Talkā piedalījās vairāk kā 300 brīvprātīgo, ar kuru palīdzību tika nosiltināts suņu pagaidu voljēru otrais korpuss un veikta virkne citu darbu, lai pilnvērtīgi sagatavotu patversmi ziemas sezonai.

Lasīt vairāk...

Foto: Atklāts atjaunotais Inčukalna pamatskolas stadions

1. oktobrī svinīgā gaisotnē, piedaloties aizsardzības ministram Raimondam Bergmanim, Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvaldes pārstāvei Ilzei Cunskai, Inčukalna pamatskolas un Vangažu vidusskolas vadībai, Inčukalna novada domes deputātiem un darbiniekiem, priesterim Rihardam Rasnacim, Inčukalna uzņēmēju biedrības pārstāvjiem un olimpiskajam čempionam Daumantam Dreiškenam, tika atklāts Inčukalna pamatskolas atjaunotais stadions.

Lasīt vairāk...

Pabeigti Carnikavas Svētku laukuma pārbūves darbi


Septembrī pabeigti Carnikavas Svētku laukuma būvdarbi, kas noritēja Eiropas Savienības līdzfinansēta projekta “Vidzemes piekrastes kultūras un dabas mantojuma iekļaušana tūrisma pakalpojuma izveidē un attīstībā – “Saviļņojošā Vidzeme”” ietvaros. Carnikavas novada pašvaldības partneri šajā projektā ir Saulkrastu, Salacgrīvas un Limbažu novads.
Lasīt vairāk...

"Lielās talkas" vadītāja: Jaunā simtgade – laiks domāt zaļi

Latvijas valsts simtgade sakrīt ar laiku, kad pasaules lielvalstu līderi un zinātnieki ceļ intensīvu trauksmi par neatgriezeniskām vides un klimata izmaiņām. Latvija vides jautājumus bieži uzlūko ar atpakaļejošu datumu – vēl pirms 20 gadiem ekoloģiskas katastrofas draudus neviens neuztvēra nopietni, bet šodien mēs tveramies pie 10 gadus veciem risinājumiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.