Menu
 

Svētdiena, 28 Oktobris 2018

Profesore: Potenciālos darbiniekus var motivēt ar pārdomātu darba vidi

Salīdzinoši nesen plašsaziņas līdzekļos tika izvērsta plaša diskusija par to, vai darba sludinājumos būtu nepieciešams norādīt atalgojumu. Ņemot vērā, ka algu publiskošana var radīt tirgus kropļošanu, biznesa augstskolas "Turība" Uzņēmējdarbības vadības fakultātes profesore Rosita Zvirgzdiņa aicina sludinājumu autorus uzsvērt citus aspektus, kas motivētu potenciālos darbiniekus pieteikties, piemēram, darba vides priekšrocības, iespēju strādāt attālināti, darbu savienot ar citiem pienākumiem vai iegūt papildu brīvdienas. 

Lasīt vairāk...

Ķekavas basketbolisti palīdz "Rīgai" izcīnīt otro vietu Pasaules tūres sezonas noslēguma turnīrā

  • Publicēts Sports

Latvijas 3x3 basketbola izlases bāzes komanda “Rīga Ghetto Basket”, kuru pārstāv BK “Ķekava” basketbolisti Agnis Čavars un Nauris Miezis, kā arī Kārlis Lasmanis un Edgars Krūmiņš, izcīnījusi otro vietu Pekinā notikušajā Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA)  Pasaules tūres sezonas noslēguma turnīrā, kurā piedalījās 12 labākās komandas pēc šāgada turnīru rezultātiem.

Lasīt vairāk...

No kabatas lukturīša līdz elektroauto – bateriju neaizstājamā loma cilvēka dzīvē

Baterija ir pavisam neliela ierīce, taču tā spējusi ieņemt neaizstājamu vietu jebkura cilvēka dzīvē. Bez baterijām mums nebūtu plašsaziņas līdzekļu, mobilo tālruņu un pat lielas daļas bērnu rotaļlietu. Sākotnēji baterijas spēja nodrošināt elektrību tikai vienu stundu un tās bija izmantojamas vienreiz, taču mūsdienās tās uzlabotas tik tālu, ka spēj nodrošināt jaudīgu viedtālruņu darbību 24 stundu garumā un var tikt uzlādētas neierobežotu reižu skaitu. 

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.