Menu
 

Sestdiena, 13 Oktobris 2018

"Stats" / "Ķekava" pārspēj "Garkalne" / "Livonia" regbistus un otro gadu pēc kārtas kļūst par Latvijas čempioniem

  • Publicēts Sports

"Miesnieku" kluba komanda "Stats"/"Ķekava" sestdien Ogrē otro gadu pēc kārtas triumfēja Latvijas klasiskā regbija čempionātā. "Stats"/"Ķekava" komanda finālā ar 23:15 (10:13) pārspēja "Garkalne"/"Livonia", kas otro gadu pēc kārtas spiesta samierināties ar otro vietu. "Miesnieku" kluba vēsturē šis ir jau 12.Latvijas čempiontituls.

Lasīt vairāk...

"Super Nova" un "Auda" gūst trīs vārtus un trīs punktus

  • Publicēts Sports

Latvijas futbola pirmās līgas pamatturnīra priekšpēdējā kārtā, gūstot pa trim vārtiem, sestdien vēl trīs punktus nopelnīja sporta kluba “Super Nova” futbolisti Olainē un futbola klubs “Auda” Ķekavā. Čempionāta pirmais posms noslēgsies 21.oktobrī, “Super Nova” turpinās cīņu par vietu virslīgā.

Lasīt vairāk...

Aptauja Ķekavā: Vai atbalstāt putnu fabrikas "Ķekava" paplašināšanu?

Putnu fabrika "Ķekava" patlaban strādā pie ražošanas kapacitātes palielināšanas. Septembrī ekspluatācijā nodotas 17 atjaunotas broileru kūtis, no kurām 11 renovētas, savukārt sešas darbību sākušas no jauna. Uzreiz pēc tam kompānija plānoja sākt rekonstrukcijas nākamo posmu, renovējot vēl vairāk nekā 10 broileru kūtis. Investīciju mērķis ir palielināt saražotās produkcijas apmēru par 10% ik gadu. Oktobra otrajā pusē notiks atkārtota sabiedriskā apspriešana par ietekmes uz vidi novērtējumu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.