Menu
 

Pirmdiena, 15 Oktobris 2018

"Silvanols": Farmācijas speciālisti no visas pasaules augsti novērtē "Silvanola" produktus elpceļu veselībai

No 9. līdz 11. oktobrim Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums "Silvanols" piedalījās pasaulē lielākajā farmācijas nozares starptautiskajā izstādē "CPhI Worldwide 2018" Madridē. Īpašu speciālistu ievērību izpelnījās "GoRespiro" produktu līnija tās zinātnisko pierādījumu dēļ, informē SIA "Silvanols" sabiedrisko attiecību speciāliste Baiba Kauliņa.

Lasīt vairāk...

VID sācis kriminālprocesu pret bijušo augsta ranga Valsts policijas darbinieci

Bijusī Valsts policijas augsta ranga amatpersona atzīta par aizdomās turēto Valsts ieņēmumu dienesta (VID) sāktajā kriminālprocesā par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju lielā apmērā un par iespējamu izvairīšanos no nodokļu nomaksas vairāk nekā 200 000 eiro apmērā, aģentūru LETA informēja VID. Tāpat šī persona atbalstījusi kādu grupējumu, kas valstij nodarījis zaudējumus vairāk nekā trīs miljonu eiro apmērā.

Lasīt vairāk...

Jaunās mūzikas festivālā "Arēna" gaidāmi pasaules pirmatskaņojumi un neparasti muzikāli piedzīvojumi

No 20. oktobra līdz 3. novembrim jau 17. reizi nedaudz neparastāk saklausīt mūziku aicinās jaunās mūzikas festivāls "Arēna". Šī gada festivālā klausītājus gaida latviešu un ārzemju komponistu pasaules pirmatskaņojumi, tikšanās ar izciliem mūziķiem un neparasti muzikāli piedzīvojumi, informē festivāla “Arēna” direktore Antra Dreģe.

Lasīt vairāk...

Izbaudiet dažādās rudens sajūtas Pierīgā!

Oktobra vidū Latvijas daba ir pasakaini skaista. Kā glezna! Taču krāšņo lapu zeltu dāvā ne tikai Sigulda vien. Kļavu lapas krāsojas arī citur, un rudens sajūta ir rodama ikvienā novadā. Jo mazākas tūristu straumes, jo lielāka varbūtība, ka izdosies izbaudīt rudens noskaņu.

Lasīt vairāk...

Siguldas mākslu skola "Baltais flīģelis" saņem "Latviešu kordziesmas antoloģiju"

Ar nacionālā mazumtirgotāja “Elvi” atbalstu Siguldas mākslu skolai “Baltais flīģelis” tiks uzdāvināta “Latviešu kordziesmas antoloģija” – 12 sējumi, ko veidojis profesionāls kolektīvs diriģenta Imanta Kokara un mūzikas zinātnieka Arnolda Klotiņa vadībā. Grāmatas ir “Elvi” dāvinājums Latvijas simts gadu jubilejā, lai izglītotu par valsts muzikālo mantojumu.

Lasīt vairāk...

LNSO īpašais koncerts "Rīts ar LNSO" aizsāk jaunu pieredzi

Ceturtdien, 18. oktobrī, plkst. 10.00 Lielajā ģildē tiks piedāvāta vienreizēja iespēja noklausīties koncertprogrammu “Rīts ar LNSO. Vasks un Čaikovska “Patētiskā””, ar kuru LNSO no 20. līdz 26. oktobrim uzstāsies Eiropas turnejā Eksanprovansā, Parīzē, Štutgartē, Frīdrihshāfenē un Šafhauzenē. Turneja iekļauta Latvijas simtgades starptautiskajā programmā.

Lasīt vairāk...

Valdība atbalsta 2019. gada budžeta plāna projektu

Pirmdien Ministru kabinets ārkārtas sēdē atbalstīja Finanšu ministrijas (FM) sagatavoto 2019. gada budžeta plāna projektu. Valsts budžeta ieņēmumi 2019. gadā plānoti 9,178 miljardu apmērā, kas ir par 217 miljoniem vairāk nekā 2018. gadā, savukārt valsts budžeta izdevumi plānoti 9,205 miljardu eiro apmērā, kas ir par 96 miljoniem vairāk nekā 2018. gadā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.