Menu
 

Trešdiena, 24 Oktobris 2018

Ģimenes dosies pārgājienā pa Uzvaras Līdumu

27. oktobrī notiks ģimeņu pārgājiens pa Uzvaras Līdumu, kura ietvaros paredzētas dažādas saliedēšanas aktivitātes, uzdevumi, kā arī viesošanās uzņēmumā “Ķiploku pasaule”. Dalība pārgājienā un ekskursijas ir bez maksas, informē biedrībā "Solis tuvāk".

Lasīt vairāk...

Rinkēvičs: Līgums par raķešu likvidāciju ir bezjēdzīgs, ja viena puse to nepilda

No Līguma par vidējā un tuvā darbības rādiusa raķešu likvidāciju (INFT) nav jēgas, ja kāda no pusēm, kas konkrētajā gadījumā varētu būt Krievija, to nepilda, trešdien intervijā LNT raidījumam "900 sekundes" sacīja ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V), komentējot ASV prezidenta Donalda Trampa paziņojumu par Savienoto Valstu vienpusēju izstāšanos no minētā līguma.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Tikai 37% Latvijas iedzīvotāju regulāri veic ieteicamās veselības pārbaudes

Latvijā 37% sabiedrības regulāri veic ieteicamās veselības pārbaudes, liecina jaunākais “Mana Aptieka & Apotheka Veselības indekss”. Salīdzinot ar pagājušo gadu, par 3% pieaudzis to cilvēku skaits, kuri regulāri veic ieteicamās veselības pārbaudes – eksperti norāda, ka situācija uzlabojas, taču joprojām pārlieku daudzi cilvēki riskē ar savu veselību, vēršoties pie ārsta tikai tad, kad radušās veselības problēmas.

Lasīt vairāk...

"Labvēlīgais tips" aicina uz Vecgada šovu Rīgas Kongresu namā

Pretēji ierastajai praksei, kad 31. decembra vakarā kāds no vecākiem vai jaunākiem grupas "Labvēlīgais tips" koncertiem ir redzams kādā no daudzajiem TV kanāliem, šis Vecgada vakars būs īpašs: grupa savus fanus nolēmusi iepriecināt klātienē. Tālab ikviens 31. decembrī tiek aicināts uz Rīgas Kongresu namu, kur, kā saka "Labvēlīgā tipa" dalībnieki, būs iespēja kārtīgi iztrakoties un izballēties Vecgada šovā "Lai laime nepāriet!" pirms lielā Jaungada salūta krastmalā. Koncerta sākums – plkst. 20.00.

Lasīt vairāk...

FOTO: Rudens krāsas Rumānijā

Augusta beigās nolēmām, ka šoruden apmeklēsim kādu valsti, kurp nedodas tūristu pūļi. Mūsu ceļojumi parasti ir pāris dienu gari un neprasa daudz līdzekļu. Laikus visu saplānojot, rezervējot aviobiļetes un naktsmītnes, ir iespējams ceļot salīdzinoši lēti. Tā nu tika nolemts, ka rudens krāsu košumu dosimies baudīt Rumānijā.

Lasīt vairāk...

"Eco Baltia grupa": Vienreizlietojamās plastmasas ierobežošana liktu ražotājiem domāt ilgtspējīgāk

24. oktobrī Eiropas Parlaments lems par priekšlikumu no 2021. gada aizliegt plastmasas šķīvju, galda piederumu, vates kociņu u.c. vienreizlietojamo priekšmetu tirdzniecību. Baltijā lielāka vides apsaimniekošanas uzņēmumu grupa “Eco Baltia grupa” uzskata, ka pozitīvs lēmums dos nepieciešamo stimulu iepakojuma un citu plastmasas produktu ražotājiem pāriet uz videi draudzīgāku materiālu izmantošanu, samazinot to atkritumu apjomu, kas nav derīgi pārstrādei un nonāk poligonos.

Lasīt vairāk...

Putnu fabrikas "Ķekava" apgrozījums pagājušajā finanšu gadā pieauga par 11,6%

Putnu gaļas ražotāja "Putnu fabrika "Ķekava"" apgrozījums, pēc auditētajiem datiem, pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2017. gada 1. jūlija līdz 2018. gada 30. jūnijam, bija 69,3 miljoni eiro, kas ir par 11,6% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa bija 2,1 miljons eiro pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš, aģentūrai LETA pavēstīja kompānijā.

Lasīt vairāk...

Raivis Dzintars: Ar Juri Jurašu pie sarunu galda sēdēt vēl nav nācies

Nacionālā apvienība 13. Saeimas vēlēšanās, kuru rezultātus oficiāli ir apstiprinājusi Centrālā vēlēšanu komisija, no iepriekšējā Saeimā pārstāvētajām tā sauktajām latviskajām partijām ieguva vislabāko rezultātu, lai gan arī šim politiskajam spēkam ir samazinājums deputātu skaita ziņā. Vienlaikus apvienība šobrīd, valdības sastādīšanas laikā, ieņēmusi tādu kā nogaidošu pozīciju, lai gan tās izvirzīto premjera kandidātu Robertu Zīli pat politiskie oponenti ir minējuši kā piemērotāko.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.