Menu
 

Pirmdiena, 16 Marts 2020

Dailes teātris ļauj darbiniekiem nenākt uz darbu, saglabājot darba algu; Žagars pašizolējies

Lai pasargātu darbinieku veselību un nodrošinātu optimālu uzņēmuma darbību pēc valsts izsludinātās ārkārtējās situācijas beigām, Dailes teātra vadība ir pieņēmusi lēmumu līdz 29.martam izsludināt "darbinieku dīkstāvi", kad darbiniekiem ir ļauts neierasties darba vietā, saglabājot darba algu, informēja Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Laura Leimane.

Lasīt vairāk...

Valdība lems par Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu datuma maiņu

Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju un aizliegumu rīkot publiskus pasākumus, kā arī to, ka daļa vēlēšanu iecirkņu atrodas vispārējās izglītības iestādēs, sabiedrības veselības nodrošināšanas nolūkos un riska mazināšanai par Covid-19 turpmāku izplatību valsts teritorijā, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) rosina pārcelt Rīgas domes ārkārtas vēlēšanas no šā gada aprīļa uz jūniju.

Lasīt vairāk...

LOK un LSFP pieprasa IZM aicināt valdību slēgt visus sporta objektus Latvijā.

  • Publicēts Sports

Ņemot vērā novēroto "sabiedrības bezatbildīgo rīcību" daudzās pašvaldību un privātpersonām piederošās sporta bāzēs, Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) un Latvijas Sporta federāciju padome (LSFP) pieprasa Izglītības un zinātnes ministrijai (IZM) nekavējoši vērsties Krīzes vadības padomē un valdībā, nolūkā panākt visu sporta objektu pilnīgu slēgšanu apmeklētājiem, informēja LOK preses sekretārs Mārtiņš Mālmeisters.

Lasīt vairāk...

Labklājības ministrija: Par darbinieku un darba devēju attiecībām ārkārtējās situācijas laikā

Latvijā līdz 14. aprīlim izsludināta ārkārtēja situācija, lai  ierobežotu COVID-19 izplatību. Izsludinātā ārkārtas situācija ietekmē vai var ietekmēt arī darbiniekus un darba devējus, tāpēc ir būtiski visiem iesaistītajiem kopīgi sadarbojoties rast iespējami veiksmīgākus dažādu problēmu situāciju risinājumus.

Lasīt vairāk...

Plāno uzņēmējiem paredzēt nodokļu brīvdienas līdz trim gadiem

Lai nodrošinātu atbalstu uzņēmējdarbībai un nodarbinātajiem, plānots uzņēmējiem paredzēt nodokļu brīvdienas līdz trim gadiem, šodien pēc vadības grupas uzņēmējdarbības un nodarbināto atbalstam koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 radīto ekonomisko seku operatīvai novēršanai žurnālistiem sacīja tās vadītājs finanšu ministrs Jānis Reirs (JV).

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.