Menu
 

Piektdiena, 06 Marts 2020

Turpmāk īpašus piesardzības pasākumus ievēros pret visiem no Itālijas uz Latviju atbraukušajiem (papildināta)

No sestdienas Latvijā aizdomas par iespējamu inficēšanos ar "Covid-19" koronavīrusu simptomu parādīšanās gadījumā pārbaudīs visiem no Itālijas atbraukušajiem, nevis tikai ceļotājiem no Itālijas ziemeļu reģioniem, piektdien žurnālistus informēja Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs.

Lasīt vairāk...

Vai Valsts kontrole un VARAM Garkalnē būs izkalušas "čiku"?

Garkalnes novada pašvaldība jau otro mēnesi iztiek bez domes priekšsēdētāja, jo 28. janvārī no šī amata atkāpās Mārtiņš Gunārs Bauze-Krastiņš (LZS), mēra pienākumi pagaidām uzticēti Guntaram Knikstam (“Vienotība”). Laiks iet, un var prognozēt, ka jau februāra nogalē garkalnieši tiks pie jauna pašvaldības vadītāja, bet vai tā nebūs tikai vienkārša amatpersonu rokāde, vienai glābjoties no atbildības par pieļautajām nelikumībām, bet citai kļūstot par izkārtni, aiz kuras turpināsies jau ierastais tiesiskais nihilisms?

Lasīt vairāk...

Zemkopības ministrija aicina pārtikas ražošanas uzņēmums nodrošināt pirmās nepieciešamības pārtikas preču nepārtrauktu pieejamību

Zemkopības ministrija (ZM) saistībā ar koronavīrusa COVID-19 izraisītās slimības izplatīšanos nosūtījusi aicinājumu 25 pārtikas ražošanas uzņēmumiem aicinājumu sekot līdzi situācijas attīstībai un nodrošināt pirmās nepieciešamības pārtikas preču pieejamības nepārtrauktību, kā arī ļaunprātīgi neizmantot radušos situāciju un nepamatoti necelt cenas pirmās nepieciešamības precēm.

Lasīt vairāk...

Eksperte: Bērnu adopcijas procesa sakārtošana ir valsts goda jautājums

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas vairākums trešdien konceptuāli atbalstīja aizlieguma jeb moratorija noteikšanu ārpusģimenes aprūpē esošo bērnu adopcijai uz ārvalstīm līdz jauna regulējuma izstrādei. Tas, vai bērni no Latvijas tiek nodoti adopcijai uz ārvalstīm, jārisina valstiskā līmenī, nosakot konkrētus kritērijus. Paredzams, ka jautājuma risināšana būs laikietilpīga, jo dažādām iesaistītajām pusēm ir ļoti pretrunīgs skatījums.

Lasīt vairāk...

Inčukalnā zaudē "koijoti", Ķekavā – "vilki" un "buldodzes"

  • Publicēts Sports

Otrreiz uzvarot “Ogres vilkus”, vietu Latvijas florbola virslīgā arī nākamajā sezonā nodrošinājuši “Ķekavas” florbolisti. Ar zaudējumu dāmu virslīgas pamatturnīru pabeidza viņu novadnieces “Ķekavas Bulldogs” kluba spēlētājas, bet neveiksmi Latvijas otrās līgas ceturtdaļfināla sērijas pirmajā mačā Inčukalnā piedzīvoja sporta kluba “Coyote” florbolisti.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.