Menu
 

Otrdiena, 17 Marts 2020

"Olainfarm" konsolidētais apgrozījums divos mēnešos samazinājies par 22%

Zāļu ražotājas AS "Olainfarm" grupas pirmo 2020.gada mēnešu provizoriskais konsolidētais apgrozījums sasniedza 18,5 miljonus eiro, kas ir par 22% mazāk nekā 2019.gadā, aģentūru LETA informēja uzņēmumā. To ietekmēja papildu piegādes Krievijā sešu miljonu eiro apmērā 2019.gada otrajā pusē, kad vairumtirgotāji sagaidīja serializācijas prasību ieviešanu no 2020.gada, un tas tika iekļauts 2020.gada prognozēs. 

Lasīt vairāk...

Valdība lemj no budžeta apmaksāt slimības lapas, atlikt IIN avansa maksājumu un paredz trīs gadu ilgas nodokļu brīvdienas

Lai novērstu jaunā koronavīrusa radītās slimības Covid-19 radītās negatīvās sekas uz ekonomiku, Ministru kabinets otrdien atbalstīja virkni priekšlikumu, tostarp no valsts budžeta apmaksāt slimības lapas uzņēmumu darbiniekiem, kā arī 2020.gadā atlikt iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) avansa maksājumu un pagarināt uzņēmējiem nodokļu brīvdienas no viena gada līdz trim gadiem. Tāpat tika pieņemts lēmums par uzņēmējdarbības atbalstu finanšu instrumentu veidā.

Lasīt vairāk...

Saslimšana ar Covid-19 apstiprināta Piņķu bērnudārzā; saņemta informācija par vēl 11 saslimušajiem

Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) 17.martā ir saņēmis informāciju par saslimšanu ar koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19 Piņķu bērnudārzā "Saimīte". Tāpat SPKC informēja, ka šodien centrs saņēmis informāciju par vēl 11 saslimšanas ar Covid-19 gadījumiem Latvijā. Līdz ar to Latvijā kopumā ir 60 apstiprināti saslimstības gadījumi.

Lasīt vairāk...

Lidosta "Rīga" turpina darbu ierobežotā apjomā

Pēc starptautisko regulāro un neregulāro pasažieru lidojumu apturēšanas lidosta "Rīga" no 17.marta turpinās darbu ierobežotā apjomā, apkalpojot repatriācijas reisus, kravu pārvadājumus un citus atļautos lidojumus. Turpināsies arī iekšzemes lidojumi Rīga–Liepāja, ko nodrošina nacionālā lidsabiedrība "airBaltic", informē VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" Komunikācijas vienības vadītāja Laura Karnīte.

Lasīt vairāk...

Vides komunikāciju eksperte Elīna Kolāte: Iedvesmas trūkums ir vienkārši slinkums

Jau trešo gadu "Prāta spēles" – izklaidējošs komandu erudīcijas turnīrs – apceļos visu Latviju, lai noskaidrotu, kur dzīvo visattapīgākie, zinošākie, komunikablākie un prātīgākie cilvēki. Erudīcijas spēlē var piedalīties jebkurš, un dalība tajā ir bez maksas. Atliek vien aicināt talkā draugus, ģimeni un paziņas, izveidot komandu, kas nav lielāka par sešiem cilvēkiem, atvērt mājaslapu www.prataspeles.lv un pieteikt to dalībai spēlē. "Prāta spēles" Latviju apceļos visa gada garumā, un pieturvietu sarakstā ir arī Pierīga: Salaspils (13. marts), Saulkrasti (21. marts), Mārupe (17. aprīlis), Carnikava (8. maijs), Gauja (21. jūnijs) un Ropaži (19. septembris). Vides komunikāciju eksperte Elīna Kolāte "Prāta spēles" spēlē jau četrus gadus, un par šo iespēju viņa saka: "Varu galvot, ka tā ir forša izklaide. Šajā gadījumā – dalība cilvēkiem ir bez maksas, tā ka vienīgais iemesls nepiedalīties – ja neuzzina par šādu iespēju!"

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.