Menu
 

Sestdiena, 11 Septembris 2021

Idejas, kā iepriecināt tēti Tēva dienā

Tēva diena ik gadu tiek atzīmēta septembra otrajā svētdienā. Tā ir diena, kad godinām tēva nozīmi un lomu gan ģimenē, gan sabiedrībā kopumā. Tēva dienu var atzīmēt dažādi – doties pārgājienā un pavadīt dienu kopīgās aktivitātēs, bērniem pašiem pagatavot kādu apsveikumu vai ko gardu. Ko šogad darīsi tu?

Lasīt vairāk...

Liec naudai strādāt savā labā: pirmie soļi vērtspapīru tirgū

Investīcijas vērtspapīros sākotnēji var šķist sarežģīts process, kas prasa īpašas zināšanas ekonomikas un finanšu jautājumos, tomēr ilgtermiņā brīvo finanšu līdzekļu glabāšana zeķē vai krājkontā samazina naudas vērtību. Ja vēlies audzēt savus uzkrājumus, tad ieguldījumi vērtspapīru tirgū var būt labs risinājums. Kāpēc un kā spert pirmos soļus ieguldījumu pasaulē?

Lasīt vairāk...

Skolas direktore: Ir jāciena skolotāju brīvais laiks!

Nezvanīt uz skolotāja privāto tālruņa numuru, nerakstīt īsziņas ar jautājumiem par mājasdarbiem vēlu vakarā vai brīvdienās, nepievienot draugos sociālajos tīklos – tie ir tikai daži no noteikumiem, kas tiek ievēroti "King's College" Britu skolā Latvijā. Viens no veiksmīgas savstarpējās komunikācijas stūrakmeņiem ir citu cilvēku brīvā laika cienīšana. Arī skolotājiem ir virkne lietu, kas jāievēro, piemēram, regulāra vecāku informēšana par viņu bērnu gaitām un paveikto, izmantojot īpašu aplikāciju, turklāt, vairāk daloties ar pozitīvajām lietām, pieaug arī vecāku uzticības līmenis un samazinās uzdoto jautājumu skaits.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.