Menu
 

Ceturtdiena, 30 Septembris 2021

No 1.oktobra autobusu maršrutā Rīga-Salaspils nodrošināti 69 reisi, maršrutā Rīga-Olaine – 90 reisi

No 1.oktobra pasažieru pārvadājumi uz komerciāliem principiem tiek ieviesti autobusu maršrutā Rīga–Salaspils un Rīga–Olaine, līdz ar to valsts pasažieru pārvadājumus ar autobusiem šajos maršrutos turpmāk vairs nedotēs, atgādina Autotransporta direkcija. Maršruta Rīga–Salaspils atļaujai ir pieteikusies SIA “Galss buss”, bet maršruta Rīga–Olaine atļaujai – AS “Nordeka”.

Lasīt vairāk...

"Olainfarm" vadība: Iespējamā akciju izslēgšana no biržas bažas par uzņēmuma attīstības plāniem nerada

Zāļu ražotāja AS "Olainfarm" akciju iespējamā izslēgšana no biržas nerada nekādu bažas par uzņēmuma tālākiem attīstības plāniem, aģentūrai LETA uzsvēra kompānijas valdes priekšsēdētājs Jānis Buks un padomes priekšsēdētājs Juris Bundulis, komentējot plānoto 14.oktobra akcionāru sapulces lēmumu par akciju izslēgšanu no biržas.

Lasīt vairāk...

Jaunmārupē atklāts gandrīz 12 miljonus eiro vērtais bērnudārzs "Zīļuks"

30.septembrī Jaunmārupē, klātesot Izglītības un zinātnes ministres padomniekam Jānim Ozolam, Mārupes novada pašvaldības domes priekšsēdētājam Andrejam Encem, pašvaldības domes priekšsēdētāja pirmajam vietniekam Mārtiņam Bojāram, pašvaldības izpilddirektoram Kristapam Ločam un būvuzņēmuma SIA “Velve” valdes loceklim Ivo Brālēnam, svinīgi tika atklāta viena no vērienīgākajām jaunbūvēm Mārupes novadā – jaunā pirmsskolas izglītības iestāde “Zīļuks”, pavēstīja novada pašvaldībā.

Lasīt vairāk...

Valsts vides dienests pastiprinās kontroli lašu un taimiņu nārsta upēs

  • Publicēts Vide

2021.gada 1.oktobrī Latvijas ūdeņos sāksies lašu un taimiņu ieguves lieguma periods, kas Baltijas jūras un Rīgas jūras līča piekrastē ilgs līdz 15.novembrim, bet iekšējos ūdeņos – līdz 31. decembrim.  Valsts vides dienesta (VVD) vides inspektori sadarbībā ar sabiedriskajiem vides inspektoriem lašu nārsta migrācijas laikā pastiprināti kontrolēs Latvijas ūdeņus.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.