Menu
 

Trešdiena, 05 Jūnijs 2019

Pieci padomi, lai vasaras ceļojums nebeigtos ar galvassāpēm

Vasara atnāk kā atvaļinājumu, skolēnu brīvlaiku un ceļojumu laiks. Lai kur mēs plānotu ceļojumu – vai tā būtu netāla Eiropas Savienības dalībvalsts vai eksotiska valsts citā kontinentā – ir vērts ievērot pāris pamata padomus, kas padarīs Tavu ceļošanu drošāku un ērtāku. Sagatavojoties ceļojumam laikus un plānveidīgi, Tu izvairīsies no lieka stresa, galvassāpēm un izdevumiem.

Lasīt vairāk...

Eiropas Komisija: Eiropas ekonomika aug un 2020.gadā augs vēl straujāk

Eiropas ekonomikas pieaugums turpinās septīto gadu pēc kārtas, un ir paredzams, ka tas 2020.gadā būs vēl lielāks un skars visu dalībvalstu ekonomikas, neraugoties uz nelabvēlīgākiem apstākļiem un globālo nenoteiktību, teikts Eiropas Komisijas (EK) trešdien publiskotajā ziņojumā, kurā sniegti ieteikumi dalībvalstīm, lai sekmētu ilgtspējīgu un iekļaujošu ekonomikas izaugsmi.

Lasīt vairāk...

Video: Olainē nosvinēta novada desmit gadu jubileja

Olaines novada svētki šogad bija veltīti novada desmit gadu jubilejai. 2009.gada 1.jūlijā, apvienojot Olaines pilsētu ar Olaines pagastu, tika izveidots Olaines novads. Svētkus iesāka sportiskas aktivitātes, bērniem darbojās izklaižu un spēļu laukums, radošās darbnīcas, un lielai burbuļu šovs. Kultūras baudītājus svētkos priecēja Olaines Kultūras centra māksliniecisko kolektīvu koncerts, bet jokus plēsa brālēni Jarāni, “Atštaukas” un “Rikši”.

Lasīt vairāk...

Jaunmārupes parkā turpinās ievērojami labiekārtošanas darbi

Turpinās labiekārtošanas darbi Jaunmārupes dabas parkam piegulošajā teritorijā. Kā vēsta Mārupes novada pašvaldība, šobrīd norit aktīvi būvdarbi, izbūvējot bērnu rotaļu laukumu, abpus Ūdensrožu dīķim izveidotas gājēju ietves, kuras savienos Jaunmārupes stadiona stāvlaukumu ar sabiedrisko ēku un Mazcenu aleju, kā arī pabeigti stāvlaukuma piebraucamā ceļa un gājēju ietves būvdarbi.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.