Menu
 

Pirmdiena, 17 Jūnijs 2019

Atzīstot reformas izglītībā par "iekustinātām", koalīcija apņemas atrast pedagogu algu celšanai nepieciešamos līdzekļus

Atzīstot izglītības nozarē pieteiktās reformas par "iekustinātām", koalīcija ir apņēmusies pieņemt lēmumu par pedagogu algu celšanai nepieciešamo līdzekļu piešķiršanu, izriet no Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) žurnālistiem pēc koalīcijas partiju sadarbības padomes sēdes sacītā.

Lasīt vairāk...

Apdrošinātājs: pieaug auto sadursmju ar meža dzīvniekiem skaits

Vidēji 100 atlīdzības pieteikumu ik mēnesi – tāda ir apdrošināšanas sabiedrības “Balta” šī gada pirmo piecu mēnešu KASKO atlīdzību statistika par negadījumiem, kurus izraisījuši uz ceļa pēkšņi izskrējuši meža dzīvnieki. Atlīdzībās par sadursmēm ar meža zvēriem šogad auto īpašniekiem izmaksāti 800 000 eiro, kas ir par 15% vairāk nekā pērn.

Lasīt vairāk...

Aptauja Saulkrastos. Kuros sporta veidos Latvijas vārds vispozitīvāk izskan pasaulē?

Latvijas futbola izlase aizvadītajā pirmdienā 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē “Daugavas” stadionā ar 0:5 (0:4) kapitulēja Slovēnijai, ciešot smagāko zaudējumu pēdējo gadu laikā. Savukārt Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis sestdien "Arēnā Rīga" trešajā raundā nokautēja Glovacki un savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem).

Lasīt vairāk...

Jūrmalā atjaunota Mellužu estrāde

Jūrmalā atjaunots vēsturiskā Mellužu parka estrādes komplekss un gliemežvāka formas brīvdabas koncertestrāde. Jūrmalas pilsētas pašvaldība estrādes atjaunošanai piesaistījusi Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējumu. Estrādes kompleksa restaurācijas kopējās izmaksas ir 2,17 miljoni eiro, no tiem 1,4 miljoni eiro – ERAF līdzfinansējums.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.