Menu
 

Otrdiena, 11 Jūnijs 2019

Uzsākta Ādažu bērnudārza siltināšana

Jūnija sākumā atbilstoši plānotajam tika uzsākta Ādažu pirmsskolas izglītības iestādes (ĀPII) “Strautiņš” ēkas fasādes vienkāršotā atjaunošana. Darbus veic uzņēmums SIA “Būvkore”, būvuzraudzību – SIA “Būvētika”. ĀPII siltināšanas būvprojektu 2017. gadā izstrādāja SIA “Grand Eko”, kas arī veiks siltināšanas procesa autoruzraudzību, informē Ādažu novada pašvaldībā.

Lasīt vairāk...

Zivis drīkstēs izkraut arī Engures ostā un izkraušanas vietās Carnikavā, Lapmežciemā un Kaltenē

Valdība otrdien apstiprināja grozījumus noteikumos par rūpniecisko zveju teritoriālajos un ekonomiskās zonas ūdeņos, iekļaujot apstiprināto ostu sarakstā jaunas zivju izkraušanas vietas, aģentūra LETA uzzināja valdībā. Tādējādi turpmāk zivis drīkstēs izkraut arī Engures ostā un izkraušanas vietās Carnikavā, Lapmežciemā un Kaltenē.

Lasīt vairāk...

Arno Jundze: Laiks ir tāds, ka romānos vajag visu

Tikko trešo reizi pārvēlēts Rakstnieku savienības priekšsēdētāja amatā, Arno Jundze atzīst – beidzot ir skaidra vīzija, kādā virzienā jādarbojas viņa vadītajai Latvijas literātu organizācijai. Tiesa, jaunu grāmatu rakstīšanai līdz ar to viņam laika atliek aizvien mazāk, jo Rakstnieku savienība iesaistās diskusijās par jautājumiem, kas skar viņu interešu sfēru – piemēram, literatūras mācīšanu skolās un latviešu valodas jautājumus. Savukārt, vērtējot latviešu literatūrā notiekošo, A. Jundze uzskata – spektram ir jābūt daudzveidīgam un ir nepieciešama visdažādākā literatūra.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.