Menu
 

Sestdiena, 05 Oktobris 2019

Latvijā visbiežāk konservē gurķus un ābolus

Lielākā daļa iedzīvotāju (98%) uzturā patērē dažādus konservētus produktus, liecina nacionālā pārtikas mazumtirdzniecības tīkla “Elvi” rīkotā aptauja, turklāt vairums aptaujāto (84%) atzīst – konservēšanai labprāt nododas arī paši, gardus konservus gatavojot gan no savā dārzā audzētiem (34%), gan radinieku iedotiem (19%), gan veikalā vai tirgū (24%) nopirktiem produktiem. 21% aptaujāto norāda – ogas un sēnes konservēšanai labprāt vāc arī savvaļā.

Lasīt vairāk...

"Ķekavas" basketbolisti sezonu sāk ar graujošu uzvaru

  • Publicēts Sports

Piektdien vakarā Latvijas Basketbola līgas “Ramirent” otrās divīzijas sezonu ar ļoti pārliecinošu uzvaru savās mājās iesāka basketbola kluba “Ķekava” spēlētāji. Savus pretiniekus basketbola skolas “Rīga” / Alfrēda Kraukļa VEF sporta skolas audzēkņus viņi pieveica ar 49 punktu pārsvaru.

Lasīt vairāk...

Koks smagāks par metālu. Par apstrādes rūpniecību augustā

Pasaules ekonomikas un rūpniecības nākotne izskatās arvien draudīgāk, bet Latvijas apstrādes rūpniecības datu aina augustā gandrīz nav mainījusies. Kopējā izaugsme gada griezumā turas knapi virs nulles, dažās apakšnozarēs izlaide krīt ar globālo ekonomikas vājumu nesaistītu iemeslu dēļ, bet citās aug, par spīti tam, ka pasaulē šīs nozares saskaras ar lielām grūtībām, jo mazinās pieprasījums pēc kapitāla precēm.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.