Menu
 

Piektdiena, 04 Oktobris 2019

Kalniete: ES institūcijas un dalībvalstis pastiprināti gatavojas tam, ka Lielbritānija varētu izstāties bez vienošanās

Lielbritānijas premjerministra Borisa Džonsona pēdējā brīža "Brexit" plāna izvērtēšanai nav pietiekami daudz laika, tāpēc Eiropas Komisija (EK), Eiropas Parlaments (EP) un dalībvalstis pastiprināti gatavojas tam, ka Apvienotā Karaliste izstāsies bez vienošanās, aģentūrai LETA atzina EP deputāte Sandra Kalniete (JV).

Lasīt vairāk...

Oktobra beigās Ķekavas novadā norisināsies Uzņēmēju dienas

No 29.oktobra līdz 1.novembrim jau trešo reizi norisināsies Ķekavas novada Uzņēmēju dienas, kuru ietvaros notiks gan sociālajai uzņēmējdarbībai veltīts darbnīca-seminārs, gan uzņēmēju kontaktbirža, kurā būs iespējams  satikt dažādu nozaru pārstāvjus un izveidot jaunus biznesa kontaktus. Tāpat norisināsies nu jau ikgadējais Jauniešu uzņēmīguma forums, kā arī Uzņēmēju gada balvas godināšanas ceremonija, liecina informācija novada pašvaldības mājaslapā.

Lasīt vairāk...

Puse strādājošo savu emocionālo stāvokli darbā raksturo kā pozitīvu, piektdaļa – kā negatīvu

Puse (50%) strādājošo Latvijā savu emocionālo stāvokli darbā raksturo kā kopumā pozitīvu. Aptuveni trešdaļa (30%) strādājošo savu emocionālo stāvokli darbā raksturo kā neitrālu, savukārt teju piektā daļa (18%) – kā kopumā negatīvu, liecina pētījumu un konsultāciju kompānijas “Kantar” aptaujas rezultāti.

Lasīt vairāk...

Atklāta Siguldas privātmāju apzagšanas sērija, atgūtas visas nozagtās mantas

29.septembrī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirknī tika saņemts iesniegums par zādzību no privātmājas teritorijas Siguldas pilsētā. Proti, nezināmas personas, uzlaužot šķūnīša durvis, bija nozagušas zāles trimmeri. Divas dienas vēlāk, 1. oktobrī, policisti saņēma iesniegumu par vēl vienu zādzību Siguldā. Šoreiz no jaunceltnes bija nozagti instrumenti. 

Lasīt vairāk...

Mālpilī paredzēts informatīvs seminārs jauniešiem "Maini dzīvi, domā plašāk"

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) 30.oktobrī Mālpils novada vidusskolā aicina jauniešus un jaunatnes darbā iesaistītos uz bezmaksas informatīvu semināru “Maini dzīvi, domā plašāk”. Semināra laikā varēs uzzināt par programmām “Eiropas Solidaritātes korpuss” un “Erasmus+: Jaunatne darbībā” projektu iespējām, kā arī dzirdēt jauniešu stāstus par Eiropas iespēju ieguvumiem un piedalīties brīvrunas meistarklasē.

Lasīt vairāk...

Šogad VUGD darbinieki dzīvniekus glābuši jau vairāk nekā 600 reižu

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) līdztekus ikdienas darbam, dzēšot ugunsgrēkus un veicot glābšanas darbus, steidzas palīgā arī dzīvniekiem, kas nonākuši nelaimē. Atzīmējot Pasaules dzīvnieku aizsardzības dienu, VUGD aicina iedzīvotājus pieskatīt un parūpēties par saviem dzīvniekiem, lai tie nenonāktu bezpalīdzīgās un bīstamās situācijās.

Lasīt vairāk...

Foto: Māsas Balanas un Andrejs Osokins gatavojas koncerttūrei Latvijā

Nupat atgriezušies Latvijā – Andrejs Osokins pēc koncerta leģendārajā Berlīnes Filharmonijā, bet māsas Balanas Izraēlā –, mūziķi uzsākuši intensīvu mēģinājumu procesu Latvijas Mūzikas akadēmijā. Oktobrī gaidāmajos māsu Balanas un Andreja Osokina Kino mūzikas koncertos klausītāji izdzīvos cilvēka mūžu dažādu valstu kino mūzikas stāstā – no šūpuļdziesmas caur mīlestību un nāvi līdz pat atdzimšanai.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.