Menu
 

Trešdiena, 02 Oktobris 2019

Līdz ar 36 pašvaldību ieviešanu darbu varētu sākt arī uz plānošanas reģionu bāzes veidotas pārvaldības institūcijas

Līdz ar Latvijas sadalīšanu 36 pašvaldībās, 2021.gadā darbu varētu sākt arī uz plānošanas reģionu bāzes veidotas otrā līmeņa pārvaldības institūcijas, kas nebūs vēlētas, šodien Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā pastāstīja vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP).

Lasīt vairāk...

"Multivitamīnu multipaka" beidzot atvērta – "Astro’n’out" laiž klajā jaunu albumu un Siguldā atklāj Latvijas koncerttūri

2.oktobrī, klajā nācis grupas "Astro’n’out" jaunākais studijas albums “Multivitamīnu multipaka”. Starp 11 dziesmām tajā iekļauti arī atpazīstamie singli “Dejot trakāk”, “Multivitamīnu multipaka” un “Agrāk”, kas jau iekarojuši radio topus, kā arī grupas jaunākais skaņdarbs – “Uzmācīga melodija (Mani)”. Jauno albumu grupa aicina nosvinēt "Multitūrē", kas 12. oktobrī tiks atklāta ar koncertu Siguldas kultūras centrā "Siguldas devons".

Lasīt vairāk...

Inga Goldberga: Veiksmīgu teritoriālo reformu nodrošinās atbildīgās ministrijas, pašvaldību un parlamenta kopīga sadarbība

Administratīvi teritoriālā reforma ir uzsākusi savu gaitu, un tas ir liels izaicinājums visiem – gan atbildīgajai ministrijai un Saeimai, gan arī pašvaldībām, iedzīvotājiem un valstij kopumā, sacīja Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāja Inga Goldberga, trešdien komisijas deputātiem tiekoties ar vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Juri Pūci.

Lasīt vairāk...

Iluzioniste Dace Pecolli uzstājusies 76 korporatīvajās ballītēs viena mēneša laikā

19.un 20.oktobrī uz savu jauno cirka un teātra izrādi “Ah... Liz” visai ģimenei Rīgas Kongresu namā visus gaidīs iluzionisti Dace un Enriko Pecolli. “Izrādes noskaņa un personāži ir tapuši, iedvesmojoties no Lūisa Kerola grāmatām “Alise Brīnumzemē” un “Alise Aizspogulijā”, bet brīnumainus ekscentriskus kostīmus izrādei ir radījusi lieliskā māksliniece Elita Patmalniece. Izrādes izteiksmes līdzekļi būs dažādu oriģinālu cirka žanru numuri, kas tiks iesaistīti teatrālā stāstā, iedvesmojoties no abās grāmatās aprakstītajiem notikumiem un režisora interpretējumiem par to,” stāsta Dace.

Lasīt vairāk...

Ikšķiles novada deputāti lūgs politiķus neatbalstīt administratīvi teritoriālās reformas virzību esošajā redakcijā

2.oktobrī Ikšķiles novada pašvaldībā notika ārkārtas domes sēde, kurā izskatīja jautājumu par administratīvi teritoriālo reformu. Deputāti bija vienisprātis, ka jāturpina aizstāvēt Ikšķiles novada iedzīvotāju aptaujā pausto nostāju par Ikšķiles novada administratīvās teritorijas saglabāšanu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.