Menu
 

Svētdiena, 06 Oktobris 2019

Pierīgas florbola klubiem vēl viena neveiksmīga nedēļas nogale

  • Publicēts Sports

Otro nedēļu pēc kārtas no Latvijas florbola čempionātā spēlējošajiem Pierīgas klubiem pie uzvaras tiek tikai virslīgas vicečempioni “LH.LV” / “Oxdog Ulbroka” florbolisti un vēl arī pirmajā līgā spēlējošā “Saulkalnes” vienība. Neveiksmes piedzīvoja visas četras Ķekavas komandas, kā arī Babītes un Inčukalna florbolisti.

Lasīt vairāk...

Futbolisti Ķekavā gūst astoņus vārtus, Olainē uzvarai pietiek ar pieciem (papildināta)

  • Publicēts Sports

Vēl trīs punktus savā kontā sestdien mačos pret pastarīšiem ierakstījuši Latvijas futbola pirmās līgas turnīrā spēlējošie Pierīgas klubi. FK “Auda” Ķekavā sagādāja 21.zaudējumu 22 spēlēs Balvu sporta centra futbolistiem, bet sporta klubs “Super Nova” Olaines stadionā pieveica priekšpēdējā vietā esošo “Dinamo Rīga/Staicele” vienību.

Lasīt vairāk...

Aptauja Rīgā. Kā jūs vērtējat KNAB aktivitātes?

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) otrdien aizturēja VAS “Latvijas Valsts ceļi” valdes locekli Edgaru Strodu, kā arī veica pie viņa kratīšanu. Savukārt iepriekšējā piektdienā KNAB aizturēja Ķekavas novada domes priekšsēdētāja pirmo vietnieku Aigaru Vītolu un kādu fizisku personu par iespējamu kukuļošanu saistībā ar būvdarbu veikšanu. Amatpersona, iespējams, pieprasīja kādam uzņēmējam kukuli 30 000 eiro apmērā, lai uzņēmējs saņemtu pēdējo maksājumu no Ķekavas novada pašvaldības par būvdarbu veikšanu projekta ietvaros.

Lasīt vairāk...

Salaspilī startējusi handbola sezona

  • Publicēts Sports

Sezonas pirmās spēles svētdien Salaspils sporta namā aizvadījušas vietējās handbola komandas. “Salaspils/Mērnieks ZM” handbolisti Latvijas pirmās līgas turnīru sāka ar sāpīgu zaudējumu, bet Salaspils sporta skolas handbolistes – ar grūtu uzvaru pār Stopiņu komandu.

Lasīt vairāk...

Vai var ticēt influenceru padomiem par sportošanu? Treneris: labāk nevajag!

Oktobris tradicionāli ir tas mēnesis, kurā sporta zāles piepilda cilvēki, kuri vēlās vingrot. Vasara ir beigusies, ņemot sev līdzi sauso un silto laiku, kurā bija patīkami trenēties ārā, tāpēc sporta zāles piepildās ar tiem, kuri vai nu vasarā netrenējās vispār vai deva priekšroku sportošanai ārā. Tomēr, ja tie, kuri “atgriežas” vai ir jaunpienacēji, nepareizi izmanto trenažierus, ir pakļauti riskam sporta zālē iegūt traumu.

Lasīt vairāk...

Pieci mūsdienīgi ieradumi, kas kaitē bērna veselībai

Pasaule mainās, iespējas kļūst arvien plašākas, un līdz ar to mainās arī tendences bērnu audzināšanā. Nemainīga paliek vien vecāku vēlme rūpēties un sniegt bērnam pašu labāko. Taču arī vecāki ar vislabākajiem nodomiem mēdz kļūdīties. Pieci mūsdienu ikdienas ieradumi, ar kuriem vecāki netīši var nodarīt kaitējumu bērnam.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.