Menu
 

Ceturtdiena, 24 Oktobris 2019

Protestējot pret plānoto veselības aprūpes finansējuma apmēru, mediķi rīkos akciju "Viena diena bez ārsta"

Protestējot pret plānoto veselības aprūpes finansējuma apmēru tuvākajiem gadiem, mediķi līdz 2020.gada valsts budžeta pieņemšanai rīkos akciju "Viena diena bez ārsta", aicinot visus ārstus, izņemot neatliekamās palīdzības mediķus, vienu dienu paņemt bezalgas atvaļinājumu, pastāstīja Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) prezidente Ilze Aizsilniece.

Lasīt vairāk...

Šā gada deviņos mēnešos valsts budžeta ieņēmumi auguši par 3,1%, bet izdevumi - par 5,7%

Šā gada deviņos mēnešos valsts budžeta ieņēmumi auguši par 3,1%, bet izdevumi - par 5,7%, informēja Finanšu ministrijā (FM). Kopbudžeta ieņēmumi gada pirmajos deviņos mēnešos bija 8,44 miljardi eiro, kas bija par 257,7 miljoniem eiro vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā. Savukārt izdevumi deviņos mēnešos bija 7,92 miljardi eiro jeb par 427,5 miljoniem eiro vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā.

Lasīt vairāk...

Ar Pierīgas bērnu piedalīšanos "Arēnā Rīga" atklās programmas "Sporto visa klase" sesto sezonu

  • Publicēts Sports

1.novembrī “Arēnā Rīga” pulcēsies gandrīz 8000 programmas “Sporto visa klase” dalībnieku no visas Latvijas, lai aizraujošā un plašā atklāšanas ceremonijā dotu svinīgu startu programmas sestajai sezonai. Šajā mācību gadā programmā piedalīsies visu Pierīgas novadu mācību iestādes, izņemot Salaspils un Mālpils skolas. Programmā šajā sezonā iesaistīsies jauni dalībnieki no 115 klasēm, bet kopumā projektā piedalīsies un piecas reizes nedēļā sportos 371 klase, liecina Latvijas Olimpiskās komitejas informācija.

Lasīt vairāk...

Ministrija nedod cerības saulkrastiešiem

Saulkrastu novada domes deputāti, izvērtējot Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) sagatavoto administratīvi teritoriālās reformas modeli, kurā paredzēts apvienot Ādažu, Carnikavas, Saulkrastu un Sējas novadu, ir nosūtījuši VARAM vēstuli ar aicinājumu jaunveidojamajā Saulkrastu novadā apvienot Saulkrastu novadu, Sējas novadu, Skultes pagastu, Vidrižu pagastu un Liepupes pagastu.

Lasīt vairāk...

Ikšķilē notiks jau trešā "Tautas sapulce"

Valsts prezidenta kanceleja ir nosūtījusi atbildi Ikšķiles novada iedzīvotājiem uz vēstuli, kurā ikšķilieši aicināja Valsts prezidentu nepieļaut Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) sagatavotās administratīvi teritoriālās reformas sasteigtu īstenošanu, ko paredz Saeimā iesniegtais likumprojekts  “Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likums”.

Lasīt vairāk...

Trīs veidi, kā mājās pagatavot lielisku kafiju

Turpinot attīstīties kafijas dzeršanas kultūrai, arvien biežāk ikdienas kafijas tase kļūst par ko vairāk nekā tikai karstu dzērienu uzmundrinājumam. Tāpēc daudzi kafijas cienītāji pastāvīgi eksperimentē, lai arī mājās pagatavotu izcilu kafijas tasi, kas neatpaliktu no labāko kafejnīcu piedāvājuma.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.