Menu
 

Ceturtdiena, 31 Oktobris 2019

Bioloģiskajiem lauksaimniekiem būs pieejama informācija par saimniekošanā atļautajiem mēslošanas līdzekļiem

Bioloģiskajiem lauksaimniekiem būs pieejama informācija par to, kurus mēslošanas līdzekļus un substrātus drīkst lietot bioloģiskajā lauksaimniecībā, paredz starpinstitūciju saskaņošanai nodotie grozījumi mēslošanas līdzekļu un substrātu identifikācijas, kvalitātes atbilstības novērtēšanas un tirdzniecības noteikumos.

Lasīt vairāk...

Veselības nozares Stratēģiskā padome par finansējuma sadalījumu ārstu algām lems pēc budžeta apstiprināšanas

Veselības nozares Stratēģiskās padomes sēdē vēl nevienojās par 2020.gada budžeta projektā paredzēto papildu 42,1 miljonus eiro ārstniecības personu darba samaksas palielināšanai sadali, jo uzskata, ka budžeta veidošanas process nav beidzies un Saeima pie tā turpina darbu. Kā pavēstīja ministrijā, paredzēts, ka nākamā Veselības nozares Stratēģiskās padomes sēde tiks sasaukta pēc budžeta apstiprināšanas.

Lasīt vairāk...

Ieteikumi pusaudžiem: ko darīt ar ādas problēmu numur viens – pinnēm?

Ja pusaudžiem radušās ādas problēmas, nav jākautrējas un jādodas pie speciālistiem, jo savlaicīga diagnostika un atbilstoša ārstēšana ir ļoti svarīga. Pretējā gadījumā var ne tikai “ielaist” kādu no saslimšanām, bet iegūt arī psihiskas problēmas, pat depresiju, norāda profesors Ingmārs Mikažāns, ārsts dermatovenerologs, Rīgas 1.slimnīcas Dermatoloģijas un seksuāli transmisīvo slimību (DSTS) klīnikas vadītājs.

Lasīt vairāk...

Aptauja: 62% Latvijas iedzīvotāju gatavi maksāt vairāk par dabiskas izcelsmes produktiem

Vairāk nekā 50% Baltijas valstu iedzīvotāju ikdienā dod priekšroku zīmoliem, kuri, viņuprāt, iestājas par tīru vidi. Savukārt 62% Latvijas iedzīvotāju gatavi maksāt vairāk par dabiskas izcelsmes produktiem, liecina “Latvijas Zaļā punkta” veiktā aptauja par iedzīvotāju ikdienas paradumu ilgtspējīgumu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.