Menu
 

Sestdiena, 29 Decembris 2018

Vecā gada bilance Pierīgā – 2

Gan jau tūlīt pēc jaunā gada pašvaldībās sāksies daudz nopietnāku atskaišu, pārskatu un bilanču rakstīšanas laiks, tomēr, ritot aizejošā gada pēdējām dienām, “Rīgas Apriņķa Avīze” aicināja pašvaldības neformāli novērtēt trīs aizvadītā gada svarīgākos notikumus, akcentēt cildinātākos ļaudis un ne pārāk nopietni vērtēt, vai novada teritorijā novērota arī rūķu pārvietošanās.

Lasīt vairāk...

Puse Latvijas iedzīvotāju veic kādu Jaungada rituālu

Puse jeb 51% Latvijas iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 60 gadiem atzīst, ka ievēro kādu no Jaunā gada sagaidīšanas rituāliem, liecina pētījumu kompānijas “Kantar TNS” veiktā aptauja. Populārākais no tiem ir ielikt makā karpas vai kādas citas zivs zvīņas, lai visu gadu būtu nauda – šo rituālu piekopj piektā daļa jeb 22% iedzīvotāju.

Lasīt vairāk...

Foto: Jaunā gada pirmajā svētdienā Siguldā viesosies šovs "Prieks kopā būt!"

Noslēdzot TV3 20.jubilejas gadu, 28.decembrī Jelgavā norisinājās krāšņais šovs “Prieks kopā būt!”, kurā pulcējās populārāko TV šovu “Dziedi ar zvaigzni”, “Dejo ar zvaigzni”, “Koru kari”, “Izklausies redzēts” un “X Faktors” spožākie dalībnieki. 6.janvārī jaungada šovs būs skatāms Siguldas kultūras centrā “Devons”.

Lasīt vairāk...

Latviešu virtuves aizmirstie noslēpumi

Vairāki lasītāji, piemēram, Kitijas kundze no Ventspils un Mārtiņš Upītis no Carnikavas, iesaka mums pa brīdim ieskatīties senās pavārgrāmatās, kurās var atrast gluži autentiskas un multikulturālisma nepārsālītas latviešu virtuves gudrības.

Lasīt vairāk...

Mārcis Bendiks. Atelpa starp brīvdienām

Džinglbellu neciešamais troksnis un eglīšu pušķošanas trakums drusku piestājis. Gada nogale šogad iegriezusies tā, ka vairākumam svētku brīvdienas sanāk ļoti garas, bet, par laimi, ir kādas pāris dienas atelpai. Labs brīdis nelielam atskatam, refleksijai un pasapņošanai.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.