Menu
 

Pirmdiena, 24 Decembris 2018

Etnas izvirdums liek daļēji slēgt Sicīlijas gaisa telpu

Etnas vulkāna izvirdums, izmetot atmosfērā pelnus, pirmdien izraisījis daļēju gaisa telpas slēgšanu virs Sicīlijas. Itālijas Nacionālais ģeofizikas un vulkanoloģijas institūts (INGV) vēsta, ka reģionu satricinājuši arī vairāk nekā 130 pazemes grūdieni, no kuriem spēcīgākais sasniedzis 4 magnitūdu spēku.

Lasīt vairāk...

Vācijā bezvēsts prombūtnē skaitās 11 000 cilvēku

Vācijā kā bezvēsts prombūtnē esoši reģistrēti vairāk nekā 11 000 cilvēku, tostarp 7000 nepilngadīgie, paziņojušas federālo tiesībsargāšanas iestāžu amatpersonas. Aptuveni puse no pazudušajām personām, kas nav sasniegušas 18 gadu vecumu, ir patvēruma meklētāji, kuri Vācijā ieradušies bez pieaugošo pavadības.

Lasīt vairāk...

Kaimiņš piedāvā Kariņam neņemt valdībā ne Gobzemu, ne arī ministru amatos jau pabijušos politiķus no "vecajām varas partijām"

"KPV LV" valdes loceklis Artuss Kaimiņš apvienības "Jaunā Vienotība" (JV) politiķim Krišjānim Kariņam kā iespējamajam premjera amata kandidātam piedāvā neņemt iekšlietu ministra amatā "KPV LV" pārstāvi Aldi Gobzemu, bet vienlaicīgi atteikt ministru krēslus arī visām tām personām no "vecajām varas partijām", kas jau iepriekš ir bijušas valdībā vai augstos valsts amatos.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.