Menu
 

Svētdiena, 16 Decembris 2018

Ulbrokas un Ķekavas florbolisti pārspēj pastarīšus

  • Publicēts Sports

Divas spēles divās dienās Latvijas virslīgas čempionātā aizvadījuši pašreizējie čempioni “Betsafe Oxdog Ulbroka” kluba florbolisti. Grūtai uzvarai pār Cēsu “Lekringu” sekoja zaudējums Kocēnu “Rubenei” divu tabulas līdergrupas komandu savstarpējā mačā. Pie trim punktiem nedēļas nogalē tika “Ķekavas” florbolisti.

Lasīt vairāk...

Viedoklis. Atkal par ceļiem un neceļiem...

Saskaņā ar "Global Competitiveness Index" ziņojumu Latvija (tavu pārsteigumu!) pasaules autoceļu reitingā joprojām rezervējusi 107. vietu 137 valstu sāncensībā. Valsts atbildīgās institūcijas veic novēlotus, lēnus un kaitinošus darbus. Brīnumainā kārtā virzāmies uz priekšu.

Lasīt vairāk...

Eglīšu rotājumi – laikmeta liecība

Lai arī kādi bijuši laiki un valsts iekārta, neatņemama gadumijas tradīcija ir eglītes rotāšana. 9. decembrī, Otrajā adventē, Ogres Vēstures un mākslas muzejā (OVMM) uz tikšanos aicināja mākslas zinātniece, ogrēniete Irēna Bužinska. Klātesošajiem bija iespēja noklausīties saistošu stāstījumu par to, kā veidojušies un laika gaitā mainījušies eglīšu rotājumi. I. Bužinska stāsta, ka egļu rotājumu vēsture katrā reģionā ir atšķirīga. Protams, ir arī kopīgas tendences.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.