Menu
 

Piektdiena, 07 Decembris 2018

Par Ķekavas novada pašvaldības izpilddirektori ieceļ Jolantu Jansoni (papildināta)

Izvērtējot Ķekavas novada pašvaldības izsludinātā iekšējā konkursa uz pašvaldības izpilddirektora amatu rezultātus, 7. decembrī Ķekavas novada domes ārkārtas sēdē par izpilddirektori tika iecelta Jolanta Jansone, kas savus jaunos pienākumus pildīs no 2019. gada 2. janvāra. Konkursā uz pašvaldības izpilddirektora amatu bija pieteikušies četri pretendenti, un visaugstāko punktu skaitu ieguva J. Jansone.

Lasīt vairāk...

Mūžībā devusies aktrise Astrīda Gulbe

Mūžībā devusies Liepājas teātra, Valsts jaunatnes teātra un vairāku filmu aktrise Astrīda Gulbe, aģentūru LETA informēja Latvijas Kinematografistu savienībā. Atvadīšanās no Gulbes norisināsies 11. decembrī plkst. 14.00 Rīgas krematorijas Lielajā zālē.

Lasīt vairāk...

Siguldas pašvaldība izdevusi ziemas pasākumu ceļvedi

Siguldas novada pašvaldība izdevusi ziemas pasākumu ceļvedi "Svinam ziemu!", kurā apkopoti pasākumi līdz 31. martam. Siguldas novadā būs iespēja baudīt ziemas priekus un dažādus sporta veidus, klausīties koncertus, skatīties izrādes, piedalīties aktīvās un aizraujošās darbnīcās, kā arī svinēt ziemu!

Lasīt vairāk...

Jūrmalā uzstāsies Igaunijas zvanu ansamblis "Arsis"

Jau ceturto gadu no 15. decembra līdz 7. janvārim Dzintaru koncertzālē norisināsies krāšņs Ziemassvētku festivāls, kurā gaidāmi vienpadsmit muzikāli daudzveidīgi koncerti. 27. decembrī plkst. 19.30 ar programmu “Jaungada rapsodija” uzstāsies festivāla īpašie viesi – zvanu ansamblis “Arsis” no Igaunijas.

Lasīt vairāk...

Politologs: Nonācis "prāta aptumsumā", Gobzems profesionāļu valdību var mēģināt veidot arī vienatnē

Ja premjerministra amatam nominētais Aldis Gobzems (KPV LV) ir nonācis "prāta aptumsumā", viņš var mēģināt vienatnē izveidot profesionāļu valdību, taču ir interesanti, kādi cilvēki piekristu šādai avantūrai, komentējot Gobzema ieceri veidot profesionāļu valdību, aģentūrai LETA norādīja Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes asociētais profesors Ojārs Skudra.

Lasīt vairāk...

"Kodols" iesaka. Izgatavo diegu bumbiņu virteni!

Tuvojoties Ziemassvētkiem, gribas mājās ienest vairāk gaismas un siltuma. Arī es šajā gadā nolēmu pati izgatavot krāsainu bumbiņu gaismas virteni, kas der kā lielisks dekors, lai izrotātu plauktus, palodzes vai spoguļa rāmi. To uztaisīt patiešām nav sarežģīti, un prieks par rezultātu ir lielāks, nekā nopērkot jau gatavu lietu.

Lasīt vairāk...

Palīdzība Pierīgā – silta zupa un nakts patversmes bezpajumtniekiem

Ir sākušies gada aukstākie mēneši, un presē jau atkal lasām par cilvēkiem, kas naktīs, kad temperatūra noslīd krietni zem nulles atzīmes, ir nosaluši vai apsaldējušies. Jo īpaši tas attiecas uz bezpajumtniekiem – mūsu sabiedrības neaizsargātāko daļu –, kuri kādu patvērumu var meklēt vai nu apsildītās kāpņu telpās (protams, ja tajās var iekļūt, jo lielākoties tās ir slēgtas), vai arī nakts patversmēs, un vismaz reizi dienā saņemt siltu ēdienu. Rīgā ir pieejamas gan vairākas tā dēvētās zupas virtuves, gan nakts patversmes, taču – kāda situācija ir Pierīgas novados?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.