Menu
 

Svētdiena, 02 Decembris 2018

"Nekā personīga": Vairākām pašvaldībām aizdomīgas līdzības ielu apgaismojuma iepirkumu specifikācijās

11 pašvaldības izsludinājušas iepirkumu konkursus par LED apgaismojuma uzstādīšanu savās teritorijās, un visām šīm pašvaldībām iepirkumu specifikācijās minētas ļoti līdzīgas prasības, kurām atbilst tikai viens uzņēmums, kas gaismekļus uzstāda, un viens, kas tos ražo, vēstīja TV3 raidījums "Nekā personīga".

Lasīt vairāk...

Kā saglabāt možumu un prieku arī gada tumšajā laikā?

Kad aiz loga nedēļām ilgi saglabājas pelēcīgs, drēgns laiks un īsti gaišs nekļūst pat dienas vidū, daudzi cilvēki saskaras ar nomāktu garastāvokli, nepamatotām skumjām un pat sezonālo depresiju. Tāpēc gada tumšajā laikā ne mazāk uzmanības kā fiziskajai veselībai jāpievērš arī emocionālajai pašsajūtai. 

Lasīt vairāk...

Par topošās valdības darāmajiem darbiem partijām vismazāk domstarpību sociālajos un aizsardzības jautājumos

Mēģinot vienoties par topošās Alda Gobzema (KPV LV) valdības darāmajiem darbiem, sešu valdības veidošanā iesaistīto partiju vidū vismazākās domstarpības ir jautājumos, kas saistīti ar sociālo nodrošinājumu un aizsardzību, savukārt visaktīvākās diskusijas raisa veselības un izglītības jomas, izriet no partijas "KPV LV" valdības deklarācijas projekta darba versijas ar iesaistīto partiju komentāriem.

Lasīt vairāk...

VUGD aicina Adventa laikā neaizmirst par drošību

Klāt ir gada pēdējais mēnesis, kad, kā ikkatru gadu, teju katrā mājā, birojā vai tirdzniecības zālē mirdzēs skaistās svecīšu liesmas. Diemžēl Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) statistika nav tik gaiša kā svecīšu gaisma, jo ik gadu šajā laikā tieši no iedegtas sveces, kas atstāta bez uzraudzības, izceļas vairāki ugunsgrēki. Sagaidot Pirmo adventi, VUGD atgādina par vairākiem drošības padomiem, lai no mazas svecītes neizceltos liels ugunsgrēks.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.