Menu
 

Pirmdiena, 03 Decembris 2018

Baleta festivāla direktore Lita Beiris: "Par šādu ciparu es sarīkotu īstus dejas svētkus!"

Lielu rezonansi publiskajā telpā izraisījis koncerts “Mīlestības vārdā. 18+”, kas 19. novembrī Latvijas simtgades programmas ietvaros norisinājās pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas. Un ļoti iespējams, ka, ja cilvēki nebūtu aktīvi sākuši apspriest koncerta dalībnieces Evijas Vēberes dziedātās Imanta Kalniņa dziesmas “Svētku diena” interpretāciju, interneta komentāros nebūtu parādījušās milzīgās šā pasākuma izmaksas, proti, šobrīd zināms, ka tie ir bijuši vismaz 250 000 eiro, ieskaitot PVN.

Lasīt vairāk...

Atopiskais dermatīts – kā un kur to ārstēt?

Ādas stāvoklis ne tikai atspoguļo mūsu veselības stāvokli, bet nosaka to, kā jūtamies emocionāli un sabiedrībā. Ādas slimības rada diskomfortu, neērtības sajūtu un pazemina pašvērtējumu, tāpēc pieredzējuši speciālisti var būtiski uzlabot dzīves kvalitāti kopumā.

Lasīt vairāk...

Par "Rail Baltica" Rīgas Centrālās stacijas un tilta projektēšanu un būvdarbiem konkurēs divas apvienības

“Rail Baltica” starptautiskās dzelzceļa stacijas Rīgā, tilta un uzbēruma kompleksās apbūves projektēšanas un būvniecības tehniskos un finanšu piedāvājumus iesnieguši divi pretendenti: personu apvienība “Besix Rere Group” un personu apvienība “ITL Rail Baltica”. Šis bija starptautiska iepirkuma noslēdzošais posms, pēc kura pieteikumu izvērtēšanas konkursa komisija pieņems lēmumu, ar kuru no pretendentiem 2019. gada pirmajā ceturksnī tiks slēgts līgums, uzticot konkursa uzvarētājam veikt projektēšanu un būvdarbus, informē “Eiropas Dzelzceļa līniju” komunikācijas vadītāja Rita Voronkova.

Lasīt vairāk...

Lidostā "Rīga" notiek Latvijas literatūras mēneša aktivitātes

Biznesa informācijas centrā “Magnetic Latvia” starptautiskajā lidostā “Rīga” no 3. decembra līdz 3. janvārim ikviens interesents aicināts uz Latvijas literatūras mēneša aktivitātēm. Nobaudot siltu dzērienu, ir iespēja pāršķirstīt kādu no latviešu autoru grāmatu tulkojumiem, atvilkt elpu “audio dušā” un izpildīt "#iamintrovert" kampaņas ietvaros radīto interaktīvo testu.

Lasīt vairāk...

Nepamanīji īsziņu – maksā!

Ar vēstījumu par to, kā mobilo sakaru operators "Bite" komunicē ar saviem klientiem, "Rīgas Apriņķa Avīzē" vērsās mūsu lasītāja Gundega. Lai šis pieredzes stāsts ikvienam kalpo par atgādinājumu, ka klientam pašam jābūt ļoti vērīgam un jāseko līdzi visiem saviem rēķiniem un maksājumiem! Iespējams, līdzīgā situācijā jau ir nonācis neviens vien mūsu lasītājs.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.