Menu
 

Piektdiena, 14 Decembris 2018

Desmit gados Krimuldas novadā uzņēmumu skaits palielinājies par 148

Decembra sākumā Krimuldas tautas namā norisinājās seminārs par sociālo tīklu komunikāciju Krimuldas novada uzņēmējiem. Krimuldas novada dome sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Vidzemes nodaļu organizēja šo semināru gan esošajiem, gan jaunajiem uzņēmējiem, lai dotu iespēju iegūt praktiskas un teorētiskas zināšanas efektīvas un mūsdienīgas komunikācijas veidošanā sociālajos tīklos.

Lasīt vairāk...

Ušakovs rosina sev uzticības balsojumu

Rīgas mērs Nils Ušakovs (S) 14. decembrī plkst. 19.00 sasaucis domes ārkārtas sēdi, lai pārliecinātos, vai viņam joprojām ir domes deputātu vairākuma atbalsts, aģentūra LETA noskaidroja domē. Šādu lēmumu viņš pieņēmis, balstoties uz pēdējo dienu notikumiem SIA "Rīgas satiksme" (RS).

Lasīt vairāk...

Ikšķile no Zilo kalnu aģentūras tomēr neizstāsies

Trešdien, 12. decembrī, Ikšķiles novada domes Tautsaimniecības komitejas sēdē, izskatot jautājumu par iespējamo Ikšķiles novada pašvaldības izstāšanos no Ogres un Ikšķiles novada pašvaldības kopīgi izveidotās aģentūras "Tūrisma, sporta un atpūtas kompleksa "Zilie kalni" attīstības aģentūra", Ikšķiles novada domes deputāti nolēma neatbalstīt Ikšķiles novada domes priekšsēdētāja vietnieka Česlava Batņas sagatavoto un Ogres novada pašvaldībai aizvadītajā nedēļā nosūtīto vēstuli, kurā tika pieļauta iespēja izstāties no šīs aģentūras.

Lasīt vairāk...

Aizturēti Kauguru Pasta nodaļas aplaupītāji

Aizdomās par bruņotu laupīšanu, kas tika izdarīta šā gada septembrī no Kauguru Pasta nodaļas, Valsts policija ir aizturējusi divus vīriešus. Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka noziegums bijis rūpīgi plānots un tas izdarīts, vienam no ļaundariem izmantojot neikdienišķus maskēšanās līdzekļus. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess, aizturētajiem piemēroti drošības līdzekļi un uzlikts arests mantai.

Lasīt vairāk...

Sākta kampaņa "Dabā ejot, ko atnesi, to aiznes!"

Pasaules Dabas fonds un Dabas aizsardzības pārvalde (DAP), izvirzot mērķi mainīt cilvēku uzvedību, uzsāk kampaņu "Dabā ejot, ko atnesi, to aiznes!", daudzviet dabas takās noņemot tur izvietotās atkritumu urnas un uzstādot informatīvas zīmes. Lai sasniegtu mērķi, ir nepieciešama plašāka sabiedrības iesaistīšanās, tāpēc DAP aicina arī pašvaldības, biedrības, fondus un privāto zemju īpašniekus, kuri saimnieko apskates objektos, izmantojot vienotu maketu, izgatavot informatīvās zīmes un izvietot tās dabā.

Lasīt vairāk...

"Swedbank": Ienākumu kāpuma rezultātā uzlabojas mājokļu pieejamība

Mājokļu pieejamības indekss 3. ceturksnī uzlabojies visās Baltijas galvaspilsētās. Galvenais faktors tam bijis straujais vidējās neto algas kāpums. Turklāt labvēlīgā ekonomikas attīstība veicinājusi mājsaimniecību interesi par dzīvokļa iegādi, kas atspoguļojies gan aktivitātes kāpumā dzīvokļu tirgū, gan mājsaimniecību kredītportfeļa pieaugumā.  

Lasīt vairāk...

Attiecībās ar Krievijas oligarhu miljardiem jāuzmanās

Kremlim pietuvināto oligarhu Pjotra Avena un Mihaila Fridmana projekts "Baltijas muzikālās sezonas" Latvijas izglītošanai akadēmiskās mūzikas jomā devies ziemas guļā, taču tas nenozīmē, ka guļ arī viņu nauda. Krievu bizness turpina strādāt, audzējot savu ietekmi Rietumu pasaulē, un tam ar mecenātismu nav nekādas saistības. Latvijai jābūt piesardzīgai it visā, kam ir Krievijas izcelsme.

Lasīt vairāk...

Bondars: Stabilāko valdības kodolu varētu veidot JV, VL-TB/LNNK, JKP un AP

Pašreizējā situācijā stabilākās valdības kodols varētu veidoties no "Jaunās Vienotības" (JV), nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"–"Tēvzemei un brīvībai/LNNK" (VL-TB/LNNK), Jaunās konservatīvās partijas (JKP) un apvienības "Attīstībai/Par!" (AP), intervijā "Latvijas Avīzei" pauž Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs Mārtiņš Bondars (AP). Viņš norāda, ka šādā gadījumā valdības kodolam sanāktu 50 balsis un tālāk būtu "jāskatās pēc kādas partijas vai individuālu deputātu atbalsta".

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.