Menu
 

Sestdiena, 16 Oktobris 2021

Ne pārāk auksti – ne pārāk karsti jeb Imunitāte roku rokā ar psihoemocionālo stāvokli

Lai pasargātos no ik rudens iesnām, klepus un sliktas pašsajūtas saaukstēšanās dēļ, viens no priekšnoteikumiem ir ģērbties atbilstoši laika apstākļiem. Protams, cilvēki ar labāku imunitāti saaukstēsies retāk. Taču cepure, šalle un cimdi jau pamazām lieti noderēs un pašlaik var palīdzēt izvairīties arī no lieka satraukuma. Kādēļ tiem jābūt siltiem un piemērotiem katra ikdienas paradumiem?

Lasīt vairāk...

Piektdien sarucis kopējais ar Covid-19 stacionēto pacientu skaits, reģistrēts jaunu inficēšanās gadījumu rekordskaits

Piektdien stacionēti 137 jauni pacienti ar Covid-19, vēsta Nacionālais veselības dienests (NVD). Šobrīd kopā stacionāros ārstējas 958 personas, kas ir par 22 mazāk nekā dienu iepriekš. Pacientu vidū ir 825 personas ar vidēji smagu slimības gaitu un 133 ar smagu slimības gaitu. Pēdējās diennakts laikā no stacionāra izrakstīti 148 Covid-19 pacienti – kopā 16 230.

Lasīt vairāk...

Vija Beinerte: Kā es uzveicu slepkavu jeb Mans Covid-19 pieredzes stāsts

Farmaceiti un ģimenes ārsti brīdina, ka pacientiem Latvijā  biežāk vajadzēs ārstēties pašiem. Ārkārtas situācija medicīnas nozarē, mediķu pārslodze slimnīcās, ģimenes ārstu praksēs un citās medicīniskās palīdzības sniegšanas vietās nozīmē arī to, ka iedzīvotājiem visdažādākajos ar veselības pasliktināšanos saistītajos gadījumos, ja vien nav apdraudēta dzīvība, biežāk sev palīdzēt vajadzēs spēt pašiem. Tāpēc Aprinkis.lv piedāvā lasītājiem praktisku stāstu par to, kā mājas apstākļos notikusi ārstēšanās no Covid – 19.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.