Menu
 

Pirmdiena, 25 Oktobris 2021

Olaines cietumā izsludināta karantīna

Testēšanas rezultātā ieslodzījuma vietās ir konstatēti 30 ieslodzīto inficēšanās gadījumi ar Covid-19, kā arī 25 inficēšanās gadījumi nodarbināto vidū, informēja Ieslodzījuma vietu pārvalde. Visi ieslodzītie ar Covid-19 infekciju ir bez simptomiem vai vieglu slimības gaitu, tāpēc ir izolēti ieslodzījuma vietās atsevišķās karantīnas zonās.

Lasīt vairāk...

Ūdens patēriņa skaitītāju verificēšanu un nomaiņu var atlikt līdz "lokdauna" beigām

Lai ierobežotu Covid-19 infekcijas izplatību laikā no 2021.gada 21.oktobra līdz 14.novembrim valstī ieviesti īpaši stingri epidemioloģiskās drošības pasākumi. Līdz ar to šobrīd atliekama arī tādu iepriekš pieņemtu lēmumu izpilde, kuri paredzēja šajā laikā veikt kādus apsekošanas vai citus darbus dzīvokļos, tai skaitā, neplānot dzīvokļos esošo ūdens patēriņa skaitītāju un citu skaitītāju, kas nav komercskaitītāji, nomaiņu vai atkārtoto vai pirmstermiņa verificēšanu, pavēstīja Ekonomikas ministrijā.

Lasīt vairāk...

Mānīgais rudens: kā rīkoties, ja gadās samirkt vai nosalt?

Rudens ir gada viltīgākā sezona – siltā saule mijas ar pēkšņām lietavām un brāzmainu vēju, savukārt rīti un vakari jau kļuvuši neomulīgi dzestri. Lai laikus nodrošinātos pret nepatīkamiem pārsteigumiem un izvairītos no saslimšanas, nepieciešams īpaši vērīgi sekot līdzi laikapstākļu prognozēm un izvēlēties atbilstošu apģērbu. Tomēr mēdz gadīties situācijas, kad rudenīgais laiks mūs pārsteidz negaidot.

Lasīt vairāk...

Majoru pasta nodaļa Jūrmalā no 1.novembra klientus sāks apkalpot rekonstruētās telpās

Uzlabojot klientu un darbinieku ērtības, no 1.novembra Majoru pasta nodaļa sāks darbu rekonstruētās un labiekārtotās telpās esošajā adresē Strēlnieku prospektā 16, Jūrmalā, ēkas 1.stāvā. Pasta nodaļas darbalaiks paliek nemainīgs, tā strādās pirmdienās–piektdienās no plkst.8 līdz 19, bet sakarā ar pārcelšanās darbiem no pagaidu telpām būs mainīts darbalaiks 29.oktobrī, informēja VAS “Latvijas pasts”.

Lasīt vairāk...

Mājokļa iegāde attālināti: kā sagatavoties sarunai ar banku?

Neatkarīgi no klātienes tikšanās ierobežojumiem, šobrīd turpinās liela iedzīvotāju aktivitāte mājokļu tirgū. Arī “Luminor” bankas aptauja liecina, ka pandēmijas laikā gandrīz trešdaļa Latvijas valstu iedzīvotāju pieņēmuši lēmumu iegādāties savu mājokli. Banka atgādina, ka hipotekārā kredīta noformēšana ir pilnībā iespējama attālināti, tāpat arī notāra un zemesgrāmatas nodaļas apmeklējums klātienē nav nepieciešams.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.