Menu
 

Pirmdiena, 29 Oktobris 2018

Latvietis kļūst par pasaules čempionu lidošanā vēja tunelī

  • Publicēts Sports

26 gadus vecais latviešu lidotājs Toms Īvāns, kurš pārstāv Latviju un Siguldā radītā uzņēmuma "Aerodium" komandu, ir kļuvis par pasaules čempionu lidošanā vēja tunelī, iegūstot 1. vietu open freestyle klasē "FAI World Cup of Indoor Skydiving". Pasaules kauss ir prestižākās lidošanas sacensības, kas notiek reizi divos gados.

Lasīt vairāk...

Ikšķiles ekoskolas piedalās rīcības dienās

Ikšķiles ekoskolas – Ikšķiles Brīvā skola, PII “Ķiparu nams” un Tīnūžu sākumskola – arī šogad piedalās Ekoskolu rīcības dienās un šonedēļ īpašu uzmanību pievērsīs vienreizlietojamajai plastmasai, tās kaitīgajai ietekmei uz vidi un alternatīvām, lai dzīvotu videi draudzīgāk. Skolas uzrunās arī Ikšķiles pašvaldības pārstāvjus un aicinās ikdienā mazāk izmantot vienreizlietojamo plastmasu.

Lasīt vairāk...

Foto: Grupa "Menuets" atklāj 50 gadu jubilejas koncerttūri

Grupa "Menuets", kas šogad svin 50 gadu jubileju, sestdien, 27. oktobrī, savu jubilejas tūri "Menuetam 50, Latvijai 100" atklāja Latgales vēstniecībā "Gors". Teju divas stundu ilgo koncertu, kurā skanēja gan Imanta Kalniņa pazīstamākās dziesmas, gan grupas dalībnieku Jura Sejāna un Adriana Kukuvasa agrīnie skaņdarbi, uzņēma ar ilgām stāvovācijām.

Lasīt vairāk...

Mārupes novadā gaidāms nebijis pasākums – bermontiādes rekonstrukcija

Sagaidot Lāčplēša dienu un godinot mūsu senčus, kuri cīnījās par brīvu Latviju, šī gada 10. novembrī no plkst. 12.00 līdz 15.30 Jaunmārupes dabas parkā notiks vēl nebijis pasākums – “Bermontiāde Mārupes novadā”. Tā būs unikāla iespēja, iestājoties krēslai, atskatīties teju 100 gadu tālā vēsturē – redzēt, dzirdēt un sajust Latvijas neatkarības nosargāšanai svarīgus vēsturiskus notikumus, kļūstot par liecinieku apmēram 20 minūšu garai Latvijas Brīvības cīņu kaujas epizodei Mārupes novadā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.