Menu
 

Ceturtdiena, 18 Oktobris 2018

Jaunmārupē sportiskā gaisotnē atklās atjaunoto skeitparku

  • Publicēts Sports

22. oktobrī plkst. 15.00 Jaunmārupē notiks atjaunotā un uzlabotā skeitparka atklāšanas pasākums. Klātesošajiem būs iespēja redzēt paraugdemonstrējumus BMX frīstaila braucēja Reiņa Januļa izpildījumā, kurš ir viens no Latvijas labākajiem šī sporta veida pārstāvjiem, kā arī pašiem – BMX, skeitborda, skrituļslidu un skūteru braucējiem un faniem – iemēģināt atjaunoto skeitparku.

Lasīt vairāk...

Kremļa kreisi labējā šaha spēle

Raksts par Kremļa propagandas viltīgo dabu sākotnēji tapa kā runa nacionālistu festivālā "Голосіївська криївкa" Kijevā, kur biju ielūgta uzstāties kā Latvijas pārstāve. Lai gan tas, ko es mēģinu parādīt savā rakstā, noteikti varētu būt interesants latviešu auditorijai, mans galvenais nolūks, kam esmu pievērsusies jau kādu laiku, ir ar faktiem un argumentiem atklāt Rietumu nacionālistiem maldus par Putina režīmu, kuros viņi mērķtiecīgi tikuši ievilkti ar šī paša režīma propagandas palīdzību.

Lasīt vairāk...

"Madara Cosmetics" Briselē saņem augstu Eiropas apbalvojumu

Eiropas Parlamentā Briselē pirmo reizi noritēja Eiropas mazo un vidējo uzņēmumu laureātu apbalvošana. Kategorijā “Parauguzņēmums” balvu saņēma Latvijas uzņēmums “Madara Cosmetics”, kuru šim apbalvojumam izvirzīja Eiropas Parlamenta deputāte Inese Vaidere. Viņa kā Eiropas mazo un vidējo uzņēmumu Eiropas apvienības valdes locekle arī atklāja svinīgo ceremoniju, informē Eiropas Tautas partijas grupas Latvijas preses un komunikācijas padomnieks Ģirts Salmgriezis.

Lasīt vairāk...

"Maxima" pieejami Ķekavas novada mazpulcēnu audzēti simtgadei veltīti sīpoli

No 17. oktobra “Maxima Latvija” XXX formāta veikalos t/c “Rīga Plaza”, t/c “Domina” un Ulmaņa gatvē 88a, kā arī XX formāta veikalā Mārupē ir pieejami biedrības “Latvijas mazpulki” bērnu izaudzētie sīpoli Latvijas karoga krāsās, kuru audzēšanā iesaistījušies arī mazpulcēni no Ķekavas novada mazpulku kluba “Daugmales mazpulks”.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.