Menu
 

Piektdiena, 26 Oktobris 2018

Darba meklētājus aicina uz Karjeras dienām visā Latvijā

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) no 29. oktobra līdz 2. novembrim visā Latvijā rīko akciju “Karjeras dienas darba meklētājiem”, lai ne tikai NVA reģistrētajiem bezdarbniekiem, bet arī citiem interesentiem, kuri meklē darbu vai domā par darba maiņu, piedāvātu padziļinātu atbalstu darba meklēšanā un karjeras veidošanā.

Lasīt vairāk...

Miķelis Fišers atklās vērienīgu personālizstādi Jūrmalā

No 15. novembra mākslas stacijā "Dubulti" būs aplūkojama vērienīga Miķeļa Fišera personālizstāde “Vainavas un noplicinājumi”. Kā rāda nosaukums, izstādi veidos jauni darbi māksliniekam raksturīgajā poētiskā apokaliptisma garā. Izstāde ir Miķeļa Fišera pirmā atkalsastapšanās ar skatītajiem pēc dalības 57. Venēcijas mākslas biennālē pērn, informē mākslas stacijas “Dubulti” vadītāja un izstādes kuratore Inga Šteimane.

Lasīt vairāk...

Aptauja Rīgā: Kādām nozarēm vai darbiem jūs atvēlētu neiztērētos desmit miljonus eiro?

Kā šīs nedēļas sākumā vēstīja mediji un ziņu aģentūras, valdība šo otrdien, 23. oktobrī, lēma par vairāk nekā 10 miljonu eiro pārdali dažādiem mērķiem no naudas, ko ministrijas šogad nav iztērējušas. Piemēram, tika rosināts pārdalīt Salaspils kodolreaktora demontāžai, kā arī Paralimpiskā centra būvniecībai paredzēto naudu, jo abu projektu īstenošana šogad netika sākta. Lielākās summas paredzēts pārdalīt starp Labklājības ministrijas programmām. Jāpiebilst, ka šī naudas dalīšana izsauca pamatīgu vētru un diskusijas sociālajā tīklā "Twitter".

Lasīt vairāk...

Edmunda Jansona animācijas filmām – balva un pirmizrāde

Režisora Edmunda Jansona animācijas filma “Bize un Neguļa” saņēmusi Skatītāju balvu bērnu īsfilmu kategorijā Varšavas Starptautiskajā filmu festivālā, tikmēr režisors studijā “Atom Art” strādā pie savas simtgades filmas – pilnmetrāžas animācijas “Jēkabs, Mimmi un runājošie suņi”, kas pie skatītājiem nonāks 2019. gada 1. februārī.

Lasīt vairāk...

Linda Kalniņa: Man ir labi izdevusies stunda, kad skolēna acis iedegas

"Esmu cilvēks–rokenrols, cilvēks–kustība," – tā par sevi saka aizrautīgā, izdarīgā, entuziastiskā un dzīvespriecīgā Ādažu vidusskolas angļu valodas skolotāja Linda Kalniņa. Linda ir viena no tiem skolotājiem, kas nepārtraukti turpina attīstīties un izglītoties, un laikam tieši tāpēc viņas skolotie audzēkņi ir tik motivēti mācīties. Kā citādi valsts centralizētajā angļu valodas eksāmenā skolēnu vidējais rādītājs būtu 74 procenti?

Lasīt vairāk...

Akcijas laikā pārstrādei nodotas vairāk nekā 1000 tonnas nolietotu riepu

No 13. līdz 21. oktobrim Latvijā norisinājās dabai draudzīga akcija “Dod riepām otru dzīvi!”, kas desmit laukumos ikvienam bija iespēja nodot vecās riepas bez maksas. Deviņu dienu laikā tika savāktas un pārstrādei nodotas vairāk nekā 1000 tonnas riepu, un vairāk nekā 1500 tonnu reģistrētas savākšanai tuvāko mēnešu laikā. Šāds apjoms tik īsā laikā Latvijā nekad vēl nav ticis savākts, informē uzņēmumā “Latvijas Zaļais fonds”.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.