Menu
 

Piektdiena, 12 Oktobris 2018

Vējonis izsludinās likumus par čekas dokumentu publiskošanu un ātro kredītu ierobežošanu

Valsts prezidents Raimonds Vējonis ir izskatījis Saeimas 4. oktobra sēdē pieņemto likumu “Grozījumi likumā “Par bijušās Valsts drošības komitejas dokumentu saglabāšanu, izmantošanu un personu sadarbības fakta ar VDK konstatēšanu”” un likumu “Grozījumi Patērētāju tiesību aizsardzības likumā” un nolēmis neprasīt Saeimai minēto likumu otrreizēju caurlūkošanu.

Lasīt vairāk...

Nākamgad budžeta ieņēmumi augs par 217 miljoniem eiro, bet izdevumi – par 96 miljoniem eiro

Valsts budžeta ieņēmumi 2019.gadā plānoti 9,178 miljonu apmērā, kas ir par 217 miljoniem vairāk nekā 2018.gadā, savukārt valsts budžeta izdevumi plānoti 9,205 miljonu eiro apmērā, kas ir par 96 miljoniem vairāk nekā 2018.gadā, paredz Finanšu ministrijas (FM) sagatavotais "Vispārējās valdības budžeta plāna projekts 2019.gadam", ko pirmdien valdība izskatīs ārkārtas sēdē.

Lasīt vairāk...

Pierīgā siro zagļi!

Līdz ar rudens iestāšanos daudzviet Pierīgas novados aktualizējas jautājums par zādzībām un ielaušanās mēģinājumiem privātīpašumos. Sociālās tīmekļa vietnes "Facebook" domubiedru grupās satrauktie Pierīgas iedzīvotāji brīdina līdzcilvēkus būt uzmanīgiem un tumšajos rudens vakaros pievērst pastiprinātu uzmanību sava mājokļa un īpašuma drošībai, jo daudzus no tiem tumsas aizsegā apciemojuši nelūgti viesi ar noziedzīgiem nodomiem.

Lasīt vairāk...

"Getliņi EKO" ar 29,553 miljonu eiro ES atbalstu plāno sākt pārstrādāt bioloģiski noārdāmos atkritumus un ražot enerģiju

Atkritumu poligona "Getliņi" apsaimniekotājs SIA "Getliņi EKO" ar 29,553 miljonu eiro Eiropas Savienības (ES) fondu atbalstu plāno sākt pārstrādāt kompostā bioloģiski noārdāmos atkritumus un no pārstrādes procesā iegūtās biogāzes ražot enerģiju, aģentūrai LETA pastāstīja "Getliņi EKO" jurists Guntis Kampe.

Lasīt vairāk...

Pētījums: Latvijas iedzīvotāji ar vilcienu precizitāti un uzticamību ir apmierinātākie Eiropā

"Eirobarometrs" septembrī ir publicējis jaunāko pētījumu par Eiropas Savienības (ES) valstu iedzīvotāju apmierinātību ar pasažieru pārvadājumiem pa dzelzceļu. Pētījuma rezultāti liecina, ka Latvijas iedzīvotāju kopējais apmierinātības indekss pārsniedz ES valstu vidējo līmeni, ierindojoties 13. vietā 26* valstu vidū. Vispozitīvāko novērtējumu Latvijas iedzīvotāji ir snieguši par vilcienu precizitāti un uzticamību, šajā jautājumā apmierināto respondentu proporcija ir augstākā no visām ES valstīm, kurās veikts pētījums.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.