Menu
 

Sestdiena, 16 Novembris 2019

Foto: Ko par festivāla "Staro Rīga" gaismas objektiem stāsta paši to veidotāji

Gaismas festivāls "Staro Rīga" ir sācies, un nepacietīgākie interesenti varbūt jau paspējuši apskatīt šoreiz ceturtajai dimensijai veltītos mākslas objektus, citi vēl tikai steigs to darīt. Taču aiz gaismas objektiem vai varbūt pat tajos iekšā pukst darbus tapinājušo mākslinieku un viņu palīgu sirdis. Piedāvājam ielūkoties, ko par radīto saka paši veidotāji.

Lasīt vairāk...

Aptauja Rīgā. Vai plānojat kādas īpašas aktivitātes valsts svētkos?

Pēc dažām dienām svinēsim Latvijas valsts 101. dzimšanas dienu, un tai par godu ir sarūpēts daudz dažādu publisko pasākumu – svinīgi koncerti, balles, izstādes, filmu pirmizrādes, militārā parāde, svinīgā Triju Zvaigžņu ordeņa pasniegšanas ceremonija, labāko novadnieku sveikšana un, protams, salūts 11. novembra krastmalā… Taču daudzi šos svētkus labprātāk svin ģimenes lokā, piemēram, sarīkojot svinīgas vakariņas, apciemojot radus vai vienkārši atpūšoties.

Lasīt vairāk...

Tests: vai tavs auto ir gatavs ziemai?

Jau pavisam drīz temperatūras stabiņš naktīs noslīdēs zem nulles. Gada aukstais periods autovadītājiem ir īpaši izaicinošs gan no satiksmes drošības, gan no auto tehniskās sagatavotības viedokļa. Pat ja tev šķiet, ka tavs auto ir tehniskā kārtībā, uzdod sev šos septiņus jautājumus, lai pārliecinātos, ka tas ir gatavs pat bargākajiem laikapstākļiem.

Lasīt vairāk...

Neparasti gardi pīrāgi Latvijas svētkiem

Gatavojoties brīvdienām, kurās svinēsim Latvijas Republikas 101. dzimšanas dienu, pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar nacionālo pārtikas mazumtirdzniecības tīklu “Elvi” piedāvā divas neparastu, bet ļoti garšīgu pīrāgu receptes, ar ko pārsteigt savējos Valsts svētkos.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.