Menu
 

Sestdiena, 30 Novembris 2019

Svinīgā ceremonijā "Uzņēmēju gada balva" godināti Siguldas novada uzņēmēji

29.novembrī kultūras centrā “Siguldas devons” jau piekto gadu pēc kārtas 11 nominācijās tika apbalvoti Siguldas novada pašvaldības organizētā konkursa “Uzņēmēju gada balva” laureāti par sasniegumiem 2019. gadā. Balvas un diplomus uzņēmējiem pasniedza Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, PA “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Dace Preisa, Uzņēmēju atbalsta punkta vadītāja Ina Stupele kopā ar Siguldas pils kvartāla amatniekiem un radošajiem uzņēmējiem.

Lasīt vairāk...

Viedtālruņi bērniem – vecāku palīgs vai bieds

Ir pierādīts, ka bērni, kuri jau no agra vecuma ir saskārušies ar viedierīcēm kontrolētā vidē, ir daudz spējīgāki pielāgoties un apgūt jaunās tehnoloģijas, kas nemitīgi papildina mūsu ikdienu ar jauniem uzlabojumiem. Taču nereti sabiedrībā dzirdamas bažas par to, vai pārlieku bieža tālruņu izmantošana var negatīvi ietekmēt bērna attīstību. Lai vairotu ierīču lietošanas pozitīvo ietekmi uz bērnu uzvedību un izvairītos no riskiem, kas ar tiem saistīti, aktīvi darbojas gan eksperti, gan tālruņu ražotāji.

Lasīt vairāk...

Video. Adventes vainagu idejas bērniem

Tradicionālais adventes vainags visbiežāk ir no egļu vai priežu zariem pīts, apaļš vainags ar četrām svecēm, kas simbolizē dzīvību visos tās aspektos. Bet mūsdienās adventes vainagu noskaņas un tradīcijas iet līdzi laikam, modei un dažādībai. Šogad Pirmo adventi svinēsim 1. decembrī.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.