Menu
 

Ceturtdiena, 21 Novembris 2019

Ministrs Pūce pirmdien tiksies ar Ikšķiles novada iedzīvotājiem

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) vadītājs Juris Pūce ir atsaucies Ikšķiles novada iedzīvotāju aicinājumam un piekritis klātienē tikties ar iedzīvotājiem, lai diskutētu par Ikšķiles novada nākotni saistībā ar administratīvi teritoriālo reformu. Tikšanās notiks 25. novembrī plkst. 19.00 pašvaldības administratīvajā ēkā Peldu ielā 22.

Lasīt vairāk...

Pašvaldība rosina izveidot vēl divus ekspresvilciena reisus Siguldā

Lai veicinātu Siguldas novada iedzīvotāju mobilitāti un rosinātu novadniekus izmantot videi draudzīgus pārvietošanās veidus, Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics nosūtījis vēstuli Satiksmes ministrijai un AS “Pasažieru vilciens” ar lūgumu izveidot vēl divus ekspresvilciena reisus maršrutā Cēsis–Rīga–Cēsis, kas kursētu no rīta un vakarā, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Lasīt vairāk...

Festivālā "Gaismas ceļā" piedalīsies arī koklētāji no vairākiem Pierīgas novadiem

Jau piekto gadu Adventa laiku ieskandinās kokļu mūzikas festivāls “Gaismas ceļā”, kur divos koncertos – 1. decembrī Rīgā un 7. decembrī Cesvainē – skanēs latviešu komponistu oriģinālmūzika un aranžējumi koklētāju ansambļiem. Kopā festivāla koncertos piedalīsies līdz šim lielākais dalībnieku skaits – 400 koklētāji no dažādiem Latvijas novadiem, tostarp no Babītes, Baldones, Baložiem, Ķekavas, Mārupes, Olaines, Salaspils, Saulkrastiem, Ulbrokas un Zvejniekciema.

Lasīt vairāk...

Rekonstruētajā Olaines Vēstures un mākslas muzejā būs aplūkojamas piecas modernas ekspozīcijas

Olaines Vēstures un mākslas muzejs uz rekonstrukcijas laiku ir slēgts kopš 2019. gada janvāra. Šobrīd muzejs pošas uz atklāšanas svinībām 29. novembrī, kad kopā ar pašvaldības pārstāvjiem, sadarbības partneriem un medijiem svinīgā pasākumā tiks griezta lente, bet apmeklētājiem muzejs durvis vērs vaļā jau sākot ar 5. decembri jaunajā adresē – Jelgavas ielā 9.

Lasīt vairāk...

Foto: "Rimi" hipermārketā Ādažos pieejama dzīvības glābšanas ierīce – defibrilators

Lai nodrošinātu vēl ātrāku un efektīvāku palīdzības sniegšanu situācijās, kad cilvēkam pēkšņi apstājusies sirds darbība, kopš novembra vidus "Rimi" hipermārketā "Apelsīns" Ādažos pieejams ārējais automātiskais defibrilators. To nepieciešamības gadījumā varēs izmantot un pirmo palīdzību sniegt gan veikala darbinieki, gan apmeklētāji.

Lasīt vairāk...

Ceļa būvdarbos uz Jūrmalas šosejas sācies ziemas tehnoloģiskais pārtraukums

Jūrmalas šosejas būvdarbiem uz abām brauktuvēm posmā no Rīgas robežas līdz pieejām Jūrmalas caurlaižu punktam (13,41.-19,25. km) ir sācies ziemas tehnoloģiskais pārtraukums. Būvdarbi ietver arī nobrauktuvju atjaunošanu krustojuma mezglā ar Rīgas apvedceļu A5 (Salaspils–Babīte), vēsta VAS “Latvijas Valsts ceļi” Komunikācijas daļā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.