Menu
 

Svētdiena, 24 Novembris 2019

Aptauja Stopiņos. Vai atbalstāt Saeimas atlaišanu?

Lai gan kopš pēdējām Saeimas vēlēšanām pagājis tikai nedaudz vairāk par gadu, cilvēku neapmierinātība ar Saeimas un valdības darbu ir liela. Par to liecina dažās dienās savāktie apmēram 30 000 parakstu referenduma par Saeimas atlaišanu ierosināšanai. Vienlaikus arī mediķi paziņojuši par protesta akciju turpināšanu. Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrība nolēmusi 28. novembrī rīkot otro protesta akciju pie Saeimas, tās laikā prasot parlamenta atlaišanu, izsakot neuzticību veselības ministrei Ilze Viņķelei (AP) un lūdzot prezidentam atgriezt otrreizējai caurlūkošanai 2020. gada budžetu.

Lasīt vairāk...

Florbola čempionātā "Ulbroka" zaudē spēli un līderpozīcijas, "Ķekavai" uzvara (papildināta)

  • Publicēts Sports

Pirmo zaudējumu pēc septiņu uzvaru sērijas Latvijas florbola virslīgā sestdien piedzīvojuši līdzšinējie līderi “LH.LV” / “Oxdog Ulbroka” florbolisti. Viņiem neveiksme arī maksāja pirmo vietu turnīra tabulā. Pie panākuma guva otrs virslīgā spēlējošais Pierīgas klubs – “Ķekava”. Uzvaras guvušas arī Saulkrastu / Ādažu / Carnikavas un Baložu florbola komandas.

Lasīt vairāk...

Neļauj emocijām kontrolēt šķīvja saturu

Visbiežāk ēšanas problēmas tiek asociētas ar cilvēkiem, kuriem ir liekais svars, taču patiesībā tās var skart ikvienu, neatkarīgi no dzimuma, vecuma vai ķermeņa uzbūves. Pasaules statistika liecina, ka ēšanas problēmas īpaši izplatītas ir jaunu sieviešu vidū, taču arvien biežāk tās tiek novērotas arī vīriešiem. Kā laikus atpazīt, kad ēdienreizes vada emocijas, nevis izsalkums?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.