Menu
 

Ceturtdiena, 14 Novembris 2019

Bērni no Mālpils, Carnikavas un Laurenčiem izpelnās atzinību konkursā "Mūsu mazais pārgājiens"

Ceturtdien Latvijas Valsts mežzinātnes institūtā “Silava” norisinājās konkursa “Mūsu mazais pārgājiens” uzvarētāju apbalvošanas pasākums. Jau par tradīciju kļuvušajā konkursā piedalījās Latvijas vispārizglītojošo un profesionālo skolu skolēni, kā arī interešu izglītības pulciņi, kuri veica izpēti par bērzu. Apbalvoto vidū bija arī bērni no vairākiem Pierīgas novadiem. 

Lasīt vairāk...

Foto: Ojāra Vācieša literāro prēmiju dzejā Carnikavā saņēmis Arvis Viguls par krājumu "Grāmata"

13.novembrī, dzejnieka Ojāra Vācieša 86. dzimšanas dienā, Carnikavas novada pašvaldība 17. reizi pasniedza O. Vācieša literāro prēmiju dzejā. Par prēmijas laureātu kļuva dzejnieks Arvis Viguls, kurš naudas balvu – 1000 eiro (pēc normatīvajos aktos paredzēto nodokļu atskaitīšanas) – saņem par krājumu “Grāmata”, ko izdevis apgāds “Orbīta”.

Lasīt vairāk...

VBATI rīko akciju seksuālās vardarbības mazināšanai

Lai vērstu sabiedrības uzmanību uz seksuālās vardarbības tēmu, sniedzot informāciju par tās pazīmēm, iespējamajām sekām, kā arī palīdzības saņemšanas iespējām, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) Bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis 116111 no 18. līdz 24. novembrim rīko informatīvo akciju “Pārtrauc klusēšanu!”. Vienlaikus akcijas mērķis ir sniegt psiholoģisko atbalstu no seksuālas vardarbības cietušajiem bērniem un ģimenes locekļiem.

Lasīt vairāk...

18.novembrī sabiedriskais transports un autostāvvietas Rīgā būs bez maksas

18.novembrī sabiedrisko transportu (tramvajus, trolejbusus, autobusus un minibusus) Rīgas iedzīvotāji un viesi varēs izmatot bez maksas, informē “Rīgas satiksme”. Tāpat bez maksas varēs izmantot “Rīgas satiksmes” apsaimniekotās autostāvvietas ielu malās. Valsts svētkos, 18. novembrī, sabiedriskais transports kursēs pēc brīvdienu grafika.

Lasīt vairāk...

Centrālā vēlēšanu komisija reģistrē iniciatīvas grupas parakstu vākšanai par 13. Saeimas atsaukšanu

Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) ceturtdien reģistrēja iniciatīvas grupas – biedrību “Varu Latvijas Tautai” un  politisko partiju “Centra partija” – parakstu vākšanai tautas nobalsošanas ierosināšanai par 13. Saeimas atsaukšanu. Parakstu vākšanas termiņš sāksies piektdien, 15.novembrī, un ilgs līdz 2020. gada 14. novembrim.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.