Menu
 

Svētdiena, 03 Novembris 2019

Pierīgas florbola klubiem Latvijas čempionātā četras uzvaras un četri zaudējumi

  • Publicēts Sports

Izcīnot uzvaru principiālajā turnīra tabulas Top3 komandu duelī, “LH.LV”/”Oxdog Ulbroka” komandas florbolisti atgriezušies Latvijas virslīgas līderpozīcijās. Panākumu guva arī otrais Pierīgas vīru virslīgas klubs “Ķekava”, bet kopumā nedēļas nogalē Pierīgas komandas svinēja četras uzvaras un piedzīvoja četrus zaudējumus (divi mači tika aizvadīti arī savā starpā).

Lasīt vairāk...

Aptauja Rīgā. Kā jūs tiekat galā ar stresu?

VAS “Latvijas Valsts meži” šovasar veiktās iedzīvotāju aptaujas rezultāti liecina, ka pastaigas mežā ir labākais veids, kā ikdienā mazināt stresu. Tiesa, vairāk nekā puse aptaujāto atzīst, ka šādos brīžos telefonu atstāj ieslēgtu, nejūtot vajadzību atpūsties no viedierīcēm.

Lasīt vairāk...

Pirmdien un otrdien gaidāms ilgstošs un stiprs lietus

Tuvākajās dienās Latvijā būs ilgstoši un stipri nokrišņi, brīdina sinoptiķi. Valstī nonāks ciklons no Centrāleiropas, tas būs mazkustīgs un sagādās spēcīgas lietavas, kas vietām Kurzemē un Vidzemē var pāriet slapjā sniegā. Prognozes par nokrišņu daudzumu un reģionālo sadalījumu ir atšķirīgas.

Lasīt vairāk...

Prezidenta kausus rāvienos izcīna Saulkrastu, Ropažu un Siguldas kamaniņu braucēji

  • Publicēts Sports

Siguldas trases starta estakādē sestdien norisinājās kamaniņu sporta sezonas atklāšanas sacensības “Prezidenta kauss 2019” starta rāvienos. Dāmu konkurencē otro gadu pēc kārtas uzvarēja siguldiete Sigita Bērziņa, starp vīriem labākais bija Kristers Aparjods no Saulrastiem, bet divvietīgo ekipāžu konkurencē arī uzvara otro gadu pēc kārtas Mārtiņam Botam un Robertam Plūmem no Ropažiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.