Menu
 

Trešdiena, 27 Novembris 2019

Kā (iz)dzīvot klimata pārmaiņu vējos? (1.daļa)

  • Publicēts Vide

Jo daudzveidīgākā pasaulē no dabas viedokļa dzīvojam, jo noturīgāka pret klimata pārmaiņu procesiem un drošāka cilvēkam tā ir. Bioloģiskā daudzveidība pašlaik ir pasaules līmeņa strīdus ābols ne tikai vides organizāciju diskusijās, bet ikdienas izaicinājums kā politiķu un uzņēmēju dienaskārtībā, tā katra indivīda dzīvē.

Lasīt vairāk...

Eiropas Parlaments apstiprinājis jauno Eiropas Komisiju

Trešdien Eiropas Parlaments Strasbūrā ar pārliecinošu balsu vairākumu apstiprināja jauno Eiropas Komisiju (EK). To vadīs Urzula fon der Leiena un EK izpildvietnieks ir Valdis Dombrovskis no Latvijas. Par Urzulas fon der Leienas komandas apstiprināšanu balsoja 461 deputāti, pret 157, bet atturējās 89 Eiropas Parlamenta deputāti.

Lasīt vairāk...

Arī ārstu protesta akcijas laikā būs iespēja saņemt medicīnisko palīdzību

Pirms gaidāmās ārstu protesta akcijas 28. novembrī, kuras ietvaros atsevišķās ārstniecības iestādēs varētu netikt nodrošināti plānveida veselības aprūpes pakalpojumi, piemēram, ārstu-speciālistu, ģimenes ārstu konsultācijas, procedūras dienas stacionāros, Nacionālais veselības dienests (NVD) informē par medicīniskās palīdzības saņemšanas iespējām.

Lasīt vairāk...

Saeimas komisija galīgajam lasījumam virza likuma grozījumus par pašvaldību administratīvo komisiju izveidošanas kārtību

Vietējo pašvaldību administratīvo komisiju izveidošanas kārtību un darbību turpmāk plānots noteikt likumā. To paredz Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā trešdien galīgajam lasījumam atbalstītie grozījumi likumā “Par pašvaldībām”. Patlaban šo komisiju izveidošanu likums nosaka vispārīgi, norāda Saeimas preses dienests.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.