Menu
 

Piektdiena, 22 Novembris 2019

Saeimā sveic Latvijas sportistus, godināto vidū arī baldonietis Snikus

  • Publicēts Sports

Sportā mēs esam liela nācija, kas pazīstama visā plašajā pasaulē. Katrs no jums ar savām uzvarām ir cēlis ne tikai savu, bet arī mūsu visu pašapziņu, sacīja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, piektdien svinīgā pasākumā Saeimas namā godinot Latvijas sportistus, kuri šajā gadā guvuši panākumus un godalgotas vietas pasaules un Eiropas līmeņa sporta sacensībās.

Lasīt vairāk...

Moderno telefonu fantāzijas un realitāte

Mūsu paziņas no Čiekurciema jau pirms mēneša nolēma nākamo tikšanos sarīkot kādā Pierīgas somu pirtī. Iepriekš noskaidroja, ka tur nav televizora, kas varētu novērst uzmanību no pirts priekiem un galvenais – no savstarpēji bagātinošām sarunām.

Lasīt vairāk...

Finanšu ministrija: Valsts budžeta izdevumi ir jāsamēro ar ieņēmumiem

Palielinot pašlaik plānoto 2020. gada budžeta deficītu, tiktu pārkāpts Fiskālās Disciplīnas likums un Eiropas Savienības (ES) noteikumi. Izvēloties pārkāpt ES noteikto pieļaujamo deficīta līmeni, ir jārēķinās ar tālejošām un valsts budžetam dārgām sekām, vēsta Finanšu ministrija, komentējot partiju apvienības “Attīstībai/Par!” aicinājumu premjeram un koalīcijas partneram mediķu algām nepieciešamos papildus 60 miljonus eiro, palielinot budžeta deficītu. 

Lasīt vairāk...

Siltums vienāds, tarifi – dažādi

Novembris šogad nekādus aukstuma rekordus Latvijā nav pieteicis, taču bez apkures, protams, iztikt nevaram. Ja dzīvojat daudzdzīvokļu namā ar centralizētu apkuri, kā jau katru gadu, līdz ar siltumu nāk arī rēķini, kuriem piemīt interesants fenomens – patērētājus tie neapmierina nekad. Tomēr kā visā Latvijā, tā arī Pierīgā maksa par siltumu ir ļoti atšķirīga, līdz ar to arī neapmierinātība var būtu pamatota un mazāk pamatota. Šoreiz vairāk par siltuma tarifiem Pierīgas novados, jo īpaši tajos, kam ar šiem skaitļiem nepavisam nav veicies. Tie ir lieli un kaitina gan patērētājus, gan pašus siltuma ražotājus.

Lasīt vairāk...

27.novembrī VUGD veiks trauksmes sirēnu pārbaudi

27.novembrī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) visā Latvijā veiks trauksmes sirēnu pārbaudi, iedarbinot tās uz trim minūtēm. Trauksmes sirēnu gatavības pārbaudi VUGD veic divas reizes gadā, lai pārbaudītu trauksmes sirēnu tehnisko stāvokli un sadarbību ar plašsaziņas līdzekļiem, norāda dienestā.

Lasīt vairāk...

Koncertā "Raiti, raiti rakstā dej" godinās TDA "Dancis" māksliniecisko vadītāju Rolandu Juraševski

Latvijas Universitātes Tautas deju ansamblis (TDA) “Dancis” un vidējās paaudzes deju kolektīvs (VPDK) “Dancis” aicina uz koncertu “Raiti, raiti rakstā dej” 7.decembrī plkst. 17.00 koncertzālē “Lielā ģilde”. Koncerts būs veltīts deju kolektīvu mākslinieciskā vadītāja Rolanda Juraševska 70. dzimšanas dienai, iezīmējot viņa ienākšanu ansamblī pirms 55 gadiem un vairāk nekā 30 gadus mākslinieciskā vadītāja amatā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.