Menu
 

Sestdiena, 20 Augusts 2022

Farmaceits: Kondicioniera radīta organisma temperatūras maiņa var provocēt saaukstēšanos

“Mūsu imunitāti novājina kondicioniera radīta strauja organisma temperatūras maiņa, tā var provocēt arī saaukstēšanos. Lielākoties tas notiek tieši tad, kad temperatūra telpā ar kondicionieri būtiski atšķiras no āra temperatūras,” saka “Mēness aptiekas” farmaceits Vadims Brižaņs, aicinot paturēt prātā, ka tik ierastais no karstuma glābjošais gaisa kondicionieris var sagādāt arī pārbaudījumu mūsu veselībai.

Lasīt vairāk...

Kļūdas, no kurām izvairīties, iekārtojot skolēna vietu mācībām

Tuvojas 1.septembris, un daudziem vecākiem šis laiks saistās ar gatavošanos skolai – sākot ar nepieciešamo lietu iegādi, beidzot ar skolēna darba zonas iekārtošanu mājoklī, it īpaši, ja bērns šogad mācības uzsāks pirmo reizi. Nekustamo īpašumu attīstītāja “Bonava Latvija” eksperti apkopojuši kļūdas, no kurām izvairīties, veidojot skolēna vietu mācībām dzīvoklī.

Lasīt vairāk...

Līdztekus slāpju sajūtai ir vairāk nekā 10 norāžu, ka nepieciešams padzerties

Šķiet, ikviens ir saskāries ar slāpju sajūtu un izjutis tās remdēšanas baudu. Taču paļauties tikai uz to, ka organisms pats pateiks, kad vēlas ūdens malku, nav prātīgi, jo sevišķi karstumā. Tādēļ svarīgi zināt minimālo šķidruma daudzumu, kas būtu lietojams jebkuros apstākļos, kā arī atpazīt visas pazīmes, kuras varētu liecināt par nepieciešamību padzerties.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.