Menu
 

Trešdiena, 24 Augusts 2022

Apdrošinātājs: Automašīnu bojājumi bedraina ceļa dēļ pieauguši par 30%

Apdrošināšanas kompānijai “Gjensidige Latvija” pieejamie dati liecina, ka automobiļu bojājumi, kas izraisīti nelīdzena ceļa seguma dēļ, pēdējos divus gadus strauji pieaug. Salīdzinot ar 2021. gadu, šogad auto bojājumu skaits palielinājies par 30%. Autovadītāju spēkrati arvien biežāk cieš bojāta brauktuves seguma dēļ, tomēr neizpaliek arī bojājumi, kas iegūti pārvietojoties pa ceļiem, kuri tiek remontēti.

Lasīt vairāk...

Septembra sākumā Siguldā notiks forums uzņēmējiem

2.septembrī Ekonomikas ministrija kopā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru un Attīstības finanšu institūciju “Altum” aicina uz forumu Siguldā “#AtbalstsUzņēmējiem – impulss jaunam izrāvienam”. Foruma mērķis ir veidot diskusiju par plānoto atbalstu uzņēmējdarbības attīstībai, eksporta un konkurētspējas veicināšanai. Forums notiks kultūras centrā “Siguldas devons”.

Lasīt vairāk...

Uz laiku daļu "Liepājas autobusa parka" veicamos reisu Pierīgā nodrošinās "Latvijas sabiedriskais autobuss" un "Nordeka"

Lai AS "Liepājas autobusu parks" sabiedriskā transporta maršrutu tīkla daļās jeb lotēs "Ogre, Aizkraukle" un "Liepāja" varētu nodrošināt 100% autobusu reisu izpildi, uz laiku daļu reisu, kas pārvadātājam jānodrošina Pierīgas maršrutos, izpildīs SIA "Latvijas sabiedriskais autobuss" un AS "Nordeka", pavēstīja Autotransporta direkcijas pārstāvis Viktors Zaķis.

Lasīt vairāk...

Grupas "Credo" solista Gunta Veita veselīgie ieradumi ir makšķerēšana un atrašanās uz ūdens

Jau pavisam drīz, 3.septembrī, grupa “Credo” aicina uz lielkoncertu “Ko tu dungo savā kabatā” Rīgā, VEF Kultūras pilī. Kā uzsver grupas solists Guntis Veits, šis koncerts būs kā ieskaņa grupas 50 gadu jubilejas koncertam, kas plānots 2024.gadā. “Šajā vakarā skanēs mūsu visu laiku labākās un populārākās dziesmas: “Meitene ar kallu ziediem”, “Ūsainā puķe”, “Disnejlenda”, “Kad mēs iemīlēsim”, “Neko nevar skaidri zināt” un daudzas, daudzas citas... Gaidāmi arī pārsteigumi. Tāpēc nāciet – dziedāsim kopā!” aicina Guntis Veits.

Lasīt vairāk...

Kā e-komercijas dizains var palīdzēt pelnīt?

Mēs dzīvojam interesantā laikā: ja vēl pirms pāris gadiem vairāk nopelnīja tirgotājs, kurš līdztekus preču tirdzniecībai fiziskajā veikalā žigli uzbūvēja arī e-komercijas platformu, tad šodien vairs nav iespējams apgūt pilnīgi visus jaunos e-komercijas kanālus, kuros pircēji klejo teleportācijas ātrumā. Konkurence ir milzīga, un ne tikai izdzīvot, bet arī pelnīt var tikai paši labākie e-veikali. Lai pārdotu vairāk, piesaistītu pircējus un gūtu peļņu, neiztikt bez pārdomāta e-komercijas dizaina.

Lasīt vairāk...

Jūrmalas pilsētas maršrutā testa režīmā kursē pārbūvēts elektroautobuss

  • Publicēts Vide

Jau gandrīz trīs gadus Jūrmalā pasažieri tiek pārvadāti ar diviem elektroautobusiem, bet šomēnes pilsētā tiek testēts pirmais Latvijā no autobusa ar dīzeļdzinēju par elektroautobusu pārbūvētais autobuss. No 4.augusta autobuss “Amo Plant Ambassador SB200” uzsācis testa braucienus, pārvadājot pasažierus 4.maršrutā no Slokas stacijas uz Bulduriem. Pēc pilotprojekta noslēguma tiks izvērtēta potenciālā sadarbība nākotnē ar SIA “ECO BUS”.

Lasīt vairāk...

Kauguru svētkos sestdien uzstāsies Intars Busulis, Laima Vaikule, "Musiqq" un Ozols

27.augustā Jūrmalā notiks tradicionālie Kauguru svētki. Svētku dienā plkst. 12.00 atklās arī jaunizbūvēto Kauguru parku. Tallinas ielā jau no plkst. 13.00 norisināsies visdažādākās aktivitātes, būs atvērts amatnieku tirdziņš, gaidāms gaisa akrobātu šovs, bundzinieku parāde, deju priekšnesumi un kopīga sadziedāšanās. Savukārt vakarā no plkst. 19.00 uz lielās svētku skatuves – muzikālā programma dažādām gaumēm un vecumiem: Intars Busulis un Abonementa orķestris kopā ar Laimu Vaikuli –, grupa “Musiqq” un reperis Ozols. Svētku noslēgumā – lāzeru šovs, informēja Jūrmalas valstspilsētas administrācijā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.