Menu
 

Ceturtdiena, 04 Augusts 2022

Kontaktlēcas – acu komfortam vasarā

Teju ikvienam cilvēkam, kurš ikdienā lieto redzes korekcijas līdzekļus, ik pa laikam rodas jautājums, ko labāk izvelēties – brilles vai kontaktlēcas? Īpaši aktuāli tas ir vasarā, kad nododamies sporta aktivitātēm un atpūtai ārpus telpām. Šādos brīžos kontaktlēcas ir lieliska alternatīva, jo tās nodrošina ne vien redzes korekciju, bet arī komfortu pārvietojoties.

Lasīt vairāk...

Mūziķa Armanda Leimaņa veselīgie ieradumi ir rogainings un gulēšana

Jau šo piektdien Stopiņos, Līgo parkā, norisināsies “Lielais Līgo parka šlāgerfestivāls”, kas nu jau kļuvis par labu tradīciju. “Šī būs lieliska iespēja tepat Pierīgā ļauties īstas zaļumballes atmosfērai un kārtīgi izdejoties iemīļotas mūzikas pavadībā. Par to parūpēsies populārās grupas “Galaktika”, “Klaidonis”, “Dakota”, “Zeļļi”, “Muiža”, “Tequila Band” un, protams, “Apvedceļš”,” stāsta grupas “Apvedceļš” dalībnieks un Ropažu novada kultūras speciālists Armands Leimanis.

Lasīt vairāk...

Caurums vējstiklā: mainīt vai tomēr remontēt?

Ceļš uz lauku mājām vai vasaras atpūtas galamērķi nereti ir ar granti kaisīts, turklāt vasara ir intensīvs ceļu remonta laiks. Pietiek ar sīka olīša trāpījumu auto vējstiklā, lai radītu nopietnus bojājumus – jebkura plaisa gaisa temperatūras izmaiņu, auto vibrācijas un deformācijas ietekmē var izplesties. Ar bojātu vējstiklu piedalīties satiksmē ir bīstami, jo pat šķietami kosmētiski bojājumi var ietekmēt redzamību un liegt iespēju iziet ikgadējo tehnisko apskati.

Lasīt vairāk...

"Maxima Latvija" atklāj jaunu "Mans veikals" koncepta veikalu Salaspilī

Turpinot darbu pie veikalu pārveidošanas pircēju un darbinieku ērtību uzlabošanai, “Maxima Latvija” vasaras aktīvākajā periodā pielāgojusi jau piecus veikalus dažādos Latvijas reģionos. Jūlijā kopumā tika atklāti trīs veikali pēc jaunā un vienotā “Mans veikals” koncepta tādās pilsētās kā Rīgā, Tukumā un Daugavpilī, savukārt ceturtdien, 4.augustā, durvis ver veikali Salaspilī, Skolas ielā 4d, un Lielvārdē.

Lasīt vairāk...

Bijušais uzņēmuma "Valgums-S" valdes loceklis saņēmis sodu

“Rīgas Apriņķa Avīze” jau rakstīja par to, ka uzsākta Salaspils novada pašvaldības uzņēmuma “Valgums-S” bijušā valdes locekļa Ilgoņa Igauņa kriminālvajāšana par piesavināšanos. Nu lieta izskatīta tiesā, Igaunis atzīts par vainīgu viņam inkriminētajā noziedzīgajā nodarījumā un sodīts ar naudas sodu 20 Latvijas Republikā noteikto minimālo algu apmērā. Spriedums stājies spēkā.

Lasīt vairāk...

Aptauja: 91% Latvijas iedzīvotāju vismaz reizi dzīvē ir sēņojuši

Latvijas iedzīvotāju vidū sēņošana ir populāra nodarbe, un absolūti lielākā daļa –  91% no “Mēness aptiekas” un  pētījumu aģentūras “Norstat” veiktās aptaujas dalībniekiem – apstiprinājuši, ka vismaz reizi dzīvē ir sēņojuši. Turklāt 28% ir tik aktīvi sēņošanas cienītāji, ka izmanto katru iespēju doties uz mežu pēc sēnēm.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.