Menu
 

Sestdiena, 17 Augusts 2019

Kā pasargāt sevi karstā laikā. Iesaka farmaceite

Lai arī Latvijas platuma grādos karstas un saulainas dienas ir retums un līdz ar siltāka laika iestāšanos rodas dabīga vēlme baudīt vasaru svaigā gaisā, jāuzmanās no pārkaršanas. Ilgstoši uzturoties karstumā un neievērojot drošības pasākumus, organisms nespēs nodrošināt nepieciešamo termoregulāciju (organisms atvēsinās izdalot sviedrus) un pārkarsīs, radot nopietnus draudus veselībai.

Lasīt vairāk...

"Kodols" iesaka: Ceļvedis jaukam vakaram

Brīvdienu vakaros, kad bērni ir gultās un varu mazliet veltīt laiku sev, esmu aizņemta ar labas filmas meklējumiem internetā. Bieži vien, kad apnīk meklēt, tad noskatos to, ko esmu redzējusi vairākas reizes, kas man noteikti patiks. Bet šajās brīvdienās iedomājos, ka varētu paskatīties filmu, kura pēdējā Amerikas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā saņēma gada labākās filmas titulu – “Ceļvedis” (angļu: “Green Book”).

Lasīt vairāk...

Siguldas uzņēmējiem būs pieejama grantu programma "(ie)dvesma"

No 2. līdz 30. septembrim Siguldas novadā strādājoši jaunuzņēmumi vai vēl neīstenotu biznesa ideju autori, varēs piedalīties “SEB bankas” grantu programmā "(ie)dvesma", informēja pašvaldībā. Grantu programmai varēs pieteikties uzņēmumi, kuri dibināti pirms ne vairāk kā trim gadiem, vai arī Siguldas novadā deklarētie biznesa ideju autori.

Lasīt vairāk...

Students: Augstākā izglītība sniedz drošības sajūtu nākotnei

Eiropas Savienības izaugsmes un nodarbinātības programmas "Europa 2020" viens no stratēģiskajiem mērķiem izglītībā ir līdz 2020. gadam palielināt iedzīvotāju īpatsvaru ar iegūtu augstāko izglītību līdz 40%. Ekonomikas ministrijas ziņojumā prognozēts, ka līdz 2035. gadam darbaspēka pieprasījums turpinās pārkārtoties par labu speciālistiem ar augstāko izglītību.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.