Menu
 

Otrdiena, 06 Augusts 2019

Divu gadu laikā integrācijas programmās 1397 trešo valstu valstspiederīgie apguvuši latviešu valodu

Patvēruma, migrācijas un integrācijas fonda (PMIF) Nacionālajā programmā 1397 trešo valstu valstspiederīgie, kuri likumīgi uzturas Latvijas teritorijā, no 2016.gada maija līdz 2018.gada nogalei apguvuši latviešu valodu, savukārt vairākiem simtiem sniegts cita veida atbalsts, sacīja Kultūras ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļas referente Inita Kabanova.

Lasīt vairāk...

Foto: Dzintaros sācies festivāls "Summertime – aicina Inese Galante"

Pirmdien sākās viens no spilgtākajiem starptautiskajiem festivāliem Latvijā – “Summertime – aicina Inese Galante”, kas norisināsies līdz 11. augustam. Piecpadsmit gadus pēc kārtas uz Dzintaru koncertzāles skatuves pulcējušās latino, džeza, rokenrola, fankmūzikas, Balkānu un klasiskās mūzikas zvaigznes, visiem festivāla viesiem nodrošinot burvīgus mūzikas svētkus.

Lasīt vairāk...

Māris Zanders. Politiskais bezvējš

Kad aizvadītajā nedēļā informatīvajā telpā parādījās jaunie politisko partiju reitingi (SKDS versija), visnaskāk tos steidza pieminēt ar “zaļajiem zemniekiem” saistīti ļaudis. Iemesls – jūlijā, salīdzinot ar jūniju, atbalsts Zaļo un Zemnieku savienībai (ZZS) palielinājies par 1,3%, un šobrīd šī politiskā konstrukcija bauda 7,6% aptaujāto simpātijas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.