Menu
 

Ceturtdiena, 22 Augusts 2019

Mārupē atvērta jauna "Euroaptiekas" tīkla aptieka

Kopš pirmdienas, 19. augusta, Lielajā ielā 19, Mārupē, apmeklētājiem durvis vērusi jauna “Euroaptieka”. Tā atrodas aptiekas “Figaro” vietā, kuru iegādājusies “Euroaptieka”, tādējādi paplašinot “Euroaptiekas” tīklu, informē uzņēmuma Mārketinga nodaļas vadītāja Lelde Rassa-Apsīte.

Lasīt vairāk...

Vai situācija Babītes ezerā ir kritiska? Atbild Dabas aizsardzības pārvalde

"Ezera apsaimniekošanas kontekstā nenotiek absolūti nekas. Babītes novada pašvaldības pārziņā ir tikai valnis gar ezera krastu – dambis, kas neļauj Babītes ezera ūdeņiem applūdināt apkārtējos tīrumus un pļavas –, bet viss liegums ir Dabas aizsardzības pārvaldes atbildībā. Diemžēl viņi faktiski neliekas ne zinis par ezeru, varbūt pāris reižu gadā atsūta kādu komisiju, kas it kā izvērtē situāciju, parausta plecus un aizbrauc mājās." Šādus skarbus vārdus pirms nepilnas nedēļas "Rīgas Apriņķa Avīze" uzklausīja no Babītes novada domes deputāta Nikolaja Antipenko. Atbildes uz "Rīgas Apriņķa Avīzes" jautājumiem sniedza Dabas aizsardzības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Rēna.

Lasīt vairāk...

Brīvdabas muzejā priecēs Amatu diena

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina lielus un mazus uz "Amatu dienu. Spēļu un rotaļu dienu" 1. septembrī no plkst. 10.00 līdz 16.00. Pasākuma viesiem būs iespēja satikt seno amatu meistarus, izmēģināt spēkus ar senajiem darba rīkiem, iepazīt Latvijas aitkopības tradīcijas, kā arī apmeklēt “Latviskos pirts svētkus”.

Lasīt vairāk...

Jaunmārupē gaidāms otrais Baltijas jaunzirgu čempionāts konkūrā

  • Publicēts Sports

Sestdien, 24. augustā, jāšanas sporta centrā “Lielceri” Jaunmārupē notiks otrais Baltijas jaunzirgu čempionāts konkūrā "Future Stars 2019", kas tiek organizēts, lai atsevišķā konkurencē noskaidrotu labākos Baltijas valstīs audzēto nacionālo sporta šķirņu jaunzirgus – Latvijas siltasiņu zirgu, Igaunijas sporta zirgu, Lietuvas jājamzirgu un Baltijas Hanoveras šķirnes zirgus. Čempionāts jaunzirgiem notiks trīs vecuma grupās – piecus, sešus un septiņus gadus veciem zirgiem.

Lasīt vairāk...

Foto: "airBaltic" "Baltijas ceļa" gadadienai velta trīs lidmašīnas Baltijas valstu karogu krāsās

Latvijas lidsabiedrība “airBaltic” 21. augustā īpašā pasākumā starptautiskajā lidostā “Rīga” pulcēja partnerus un darbiniekus, lai godinātu "Baltijas ceļa" 30. gadadienu, kas tiks atzīmēta šā gada 23. augustā. Pasākumā bija iespēja aplūkot trīs jaunās lidmašīnas, kas nokrāsotas Latvijas, Igaunijas un Lietuvas karoga krāsās, informē AS “Air Baltic Corporation” korporatīvās komunikācijas vadītāja Alise Briede.

Lasīt vairāk...

FKTK iesniegusi tiesā "PNB bankas" maksātnespējas pieteikumu

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) ceturtdien iesniegusi Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā "PNB bankas" maksātnespējas pieteikumu, aģentūrai LETA pavēstīja komisijā. Par bankas maksātnespējas procesa administratora amata kandidātu izraudzīts Vigo Krastiņš. Pieteikuma izskatīšanas datums pagaidām nav nozīmēts, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Lasīt vairāk...

"Siguldas CMAS" apgrozījums pirmajā pusgadā pieaudzis par 7,9%

"Siguldas Ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacijas" ("Siguldas CMAS") apgrozījums šogad pirmajā pusgadā bija 566 509 eiro, kas ir par 7,9% vairāk nekā 2018. gada attiecīgajā periodā, liecina biržai "Nasdaq Riga" iesniegtais kompānijas finanšu pārskats. Vienlaikus "Siguldas CMAS" peļņa šogad pirmajā ceturksnī pieaugusi 2,8 reizes salīdzinājumā ar pagājušā gada attiecīgo periodu, sasniedzot 56 651 eiro.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.