Menu
 

Otrdiena, 13 Augusts 2019

Botāniskajā dārzā Salaspilī priecēs stādu gadatirgus "Daiļo dāliju diena"

17. augustā Nacionālajā botāniskajā dārzā Salaspilī notiks stādu gadatirgus “Daiļo dāliju diena”. Plašā sortimentā tiks piedāvāti augļu koku, dekoratīvo krūmu un ziemciešu stādi, kā arī puķu sīpoli un rožu stādi. Mājražotāji apmeklētājiem būs sarūpējuši mājās ceptu maizīti, medu, gaļas kūpinājumus, kā arī linu izstrādājumus, rotas un daudz ko citu.

Lasīt vairāk...

Krimināllietā par restorānos "Tokyo City" izmaksātajām aplokšņu algām noslēgta vienošanās ar prokuratūru

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā pirmdien tika apstiprināta vienošanās par vainas atzīšanu un sodu tā saucamajā "Tokyo City" aplokšņu algu lietā un abām apsūdzētajām restorānu direktorēm piespriests naudas sods, aģentūrai LETA pavēstīja Ģenerālprokuratūras pārstāve Laura Majevska.

Lasīt vairāk...

Policija atšķetina Ropažu novadā izdarītu slepkavību

Šā mēneša sākumā Valsts policija aizturēja vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par Ropažu novadā, Lielajos Kangaru kalnos, izdarītu slepkavību. Pašreizējā informācija liecina, ka aizdomās turētais vīrietis ar vairākiem naža dūrieniem nogalinājis savu 23 gadus veco paziņu un pēc tam ar viņa automašīnu devies uz Rīgu, kur to sadedzinājis. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums, informē Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Gita Gžibovska.

Lasīt vairāk...

Aptauja Ķekavā: Vai šogad esat bijis atvaļinājumā?

Vasaru vienmēr uzskatām arī par atvaļinājumu laiku. Taču neaizmirsīsim, ka ikgadējo apmaksāto atvaļinājumu var ņemt pa daļām, un vienai daļai ir jābūt vismaz divas nedēļas ilgai – tā nosaka likumdošana. Pārējo atvaļinājumu var pārcelt arī uz nākamo gadu. Atvaļinājums ir jāizmanto katru gadu. Neizmantoto atvaļinājumu drīkst kompensēt naudā tikai darba attiecību izbeigšanas gadījumā. Darba likums paredz ikgadējo atvaļinājumu – četras nedēļas. To piešķir darbinieka individuālā gada ietvaros. Tātad gada laikā cilvēks 11 mēnešus strādā, un vienu mēnesi viņam ir tiesības atpūsties.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.