Menu
 

Trešdiena, 21 Augusts 2019

Foto: Velosacensībās "Apceļo kaimiņus" 45 komandas iepazinušas Stopiņu novadu

Pagājušajā nedēļas nogalē Stopiņu novadā notika velofotosacensību “Apceļo kaimiņus 2019” 6. posms. Šogad sacensību dalībniekiem bija iespēja iepazīt novada skaistākās un interesantākās vietas, dabas objektus un iedzīvotāju iecienītākās brīvā laika pavadīšanas vietas. Sacensībām reģistrējās 45 komandas, lielākā daļa dalībnieku bija ģimenes ar bērniem.

Lasīt vairāk...

Ieva Siliņa: Valstij jāprasa no zinātniekiem rezultāts

Latvijas Jauno zinātnieku apvienības (LJZA) valdes priekšsēdētāja Ieva Siliņa ir pārliecināta, ka Latvija ir iespēju zeme, un arī pati viņa vienmēr bijusi sabiedriski aktīva. Kopš 2016. gada Ieva vada LJZA un nesen pieņēmusi jaunu izaicinājumu – viņa kļuvusi par Valsts prezidenta ārštata padomnieci zinātnes un izglītības politikas jautājumos.

Lasīt vairāk...

Kā saprast, vai skaistumkopšanas pakalpojuma sniedzējs ievēro higiēnas prasības?

Dodoties pie invazīvo skaistumkopšanas pakalpojumu sniedzēja, ir svarīgi veikt izpēti un novērtējumu, kas ļaus justies droši un saņemt kvalitatīvu procedūru – tādēļ novērtē procedūras veikšanas vietu, pārbaudi, vai pirms procedūras tiek veikta dezinfekcija, pārliecinies, vai pakalpojuma sniedzējs ir paziņojis par savu darbību, un nebaidies jautāt. Ieskaties speciālistu sagatavotajos padomos par to, kādām higiēnas prasībām jāpievērš uzmanība, saņemot pakalpojumu, un to, kā pārliecināties, vai pakalpojuma sniedzējs strādā legāli.

Lasīt vairāk...

Jūrmalā būs iespēja doties trīs bezmaksas pārgājienos

Jūrmalā norisināsies zaļo pārgājienu cikls “Daba un cilvēks Jūrmalā”, piedāvājot iepazīt dabu, kultūru un vēsturi. 24. augustā gaidāms pārgājiens “Ķemeru noslēpumi”, 7. septembrī − “Rainis un jūra”, bet 21. septembrī − “Ragakāpa – kur upe satiekas ar jūru”. Dalība pārgājienos ir bez maksas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.